Bahçelievler’de 1994 yılında başarılı bir eğitim kurumu faaliyetine başlayan Bil Dershanesi şimdi “Bil Koleji” olarak Bahçelievler’de açılıyor.

İstanbul Times Haber Merkezi /Bayram Kırtaş / Özel Haber

Temelleri 1994 yılında Bil Dershanesi olarak atılan Bil Koleji, Bahçelievler’e geliyor. Bünyesinde Aydın Üniversitesi, Bil Yayıncılık, Pergel Yayınları ve Çocuk Üniversitesi gibi ülkemizin gözde markalarını bulunduran Bil Holdingin yeni açılacak koleji hakkında bilgi veren kariyeri başarılarla dolu duayen eğitimci, Bahçelievler Bil Koleji Genel Müdürü Serhat Sever eğitim kurumlarının sağlıklı büyümeye devam ettiğine dikkat çekti. Serhat Sever niçin Bahçelievler’de hizmete açıldıklarını ise şu şekilde açıkladı: “Bil Koleji, 2023 Vizyonu çerçevesinde “Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Okul” hedefi içerisinde düşünülmüş bir projedir. Bu açıdan da Bil Koleji eğitim kurumlarımızın ilk göz ağrısı ve gözde mekanı olan Bahçelievler’de Cumhuriyet Mahallesi, Kemal Sunal Caddesi üzerinde açılıyor.

DENEYİMLİ GENEL MÜDÜR

21 yıldır özel öğretim kurumlarında başarılı yöneticilik deneyimi olan Bahçelievler Bil Koleji Genel Müdürü Serhat Sever Bahçelievler Bil Koleji’ni şöyle anlatıyor:

“Gelecek güzelliklere inananlarındır. Yaşam en iyiyi, en güzeli yakalama peşinde uzun bir koşu, sonsuz bir telaş… En büyük gerçekler, önce bir düşle başlar. Biz de eğitimdeki ideallerimizi, yeni teknolojiyi, deneyimlerimizi ve düşlerimizi Bahçelievler Bil Koleji’nde birleştirdik. Bil Koleji, Bahçelievler’de yeni açılıyor ama bu çevrede yaşayan insanlar Aydın Üniversitesi’ni ve Bil Kolejini tanıyor. Çünkü doğum yeri Bahçelievler…”

AYDIN ÜNİVERSİTESİNİN PROJESİ

Bahçelievler Bil Koleji Genel Müdürü Serhat Sever Kolejin Aydın Üniversitesi’nin proje okulu olarak açıldığına da vurgu yaparak kolejdeki yenilikler hakkında da şu bilgileri verdi:

“Kolejin eğitim sisteminde üniversite öğretim üyelerinin yönlendirmeleri etkili oluyor. Ortaokullar için Çocuk üniversitesi, Lise öğrencileri için Tadımlık Üniversite projelerimiz var.

Dünya İnovasyon Okulu lansmanıyla açılan Okulda robotik yazılım kodlama, çift yabancı dil, sanat ve spor programları, STEM uygulamaları ve yetenek haritası projesi gibi uygulamalar var.”

Bil Koleji İletişim

Cumhuriyet Mah., Meltem Caddesi, Yeşilada Sok., No:53 Bahçelievler/İstanbul

TEL: 0532 621 38 73

Editör: TE Bilisim