Bahçelievler’de öğrenciler, yeni eğitim-öğretim döneminde boyanarak yenilenmiş okullarında ders başı yaptı. Bahçelievler Belediyesi ilçedeki tüm resmi okullara iç ve dış cephe boyası dağıttı.

İstanbul Times Haber Merkezi

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün okullarda ortaklaşa yürüttükleri 2013-2014 eğitim-öğretim dönemi hazırlık çalışmalarına Bahçelievler Belediyesi de boya desteğinde bulundu. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığı ile boya talebinde bulunan 73 okula 40 ton iç ve dış cephe boyası ve malzemesi okul yöneticilerine teslim edildi.


Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu; “Çocuklarımızın daha temiz ortamlarda eğitim yapabilmeleri için ilçemizdeki okullarımıza boya malzemesi dağıttık” dedi.

Çalışmalarının ağırlık noktasını, ülkenin geleceğinin emanet edeceği çocuklara yönelik çalışmaların oluşturduğunu söyleyen başkan Develioğlu; “Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın, gençlerimizin daha sağlıklı ve hijyenik ortamlarda eğitim almalarını sağlamak boynumuzun borcudur. Ülkemizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın yetiştiği okullarımıza olan desteğimiz, eğitim yılı süresince devam edecek. Amacımız, her alanda olduğu gibi eğitimde de çıtayı daha yukarıya taşımaktır. Yeni eğitim döneminde tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize başarılar diliyorum” dedi
 
Editör: TE Bilisim