Artık günümüzde sigorta kurumuna giderek saatlerce sıra beklemek yerine online olarak web sitelerinden Bağkur borç sorgulama hizmetinden yararlanabilirsiniz. Dilerseniz TC kimlik no ile şifresiz olarak borcunuzu öğrenebilir dilerseniz sigorta kurumunun resmi internet sitesinden e-devlet şifresi ile Bağkur prim borcunuzu sorgulatma imkanını bulabilirsiniz.

Bağkur prim gün sayımı nasıl öğrenebilirim?

·        İlk önce sigorta kurumunun resmi internet sitesine giriş yapmanız gerekir.

·        Buradan e-devlet sistemi üzerinden bilgi alacağınıza dair bölüme girerek TC kimlik no ve e-devlet şifrenizi girmelisiniz.

·        TC kimlik no ve e-devlet şifre yazımından sonra “kimliğimi şimdi doğrula” butonuna basarak açılan sayfadan Bağkur prim gün sayınızı öğrenebilirsiniz.

İnternet üzerinden yapacağınız birçok işlemle tüm sigorta işlemleriniz hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Ne kadar prim ödemeniz gerektiği, Bağkur borç sorgulama, prim gün sayısının hesaplanması, prim borçlarınızın ne kadar olduğu konusunda birçok detaylı bilgiyi e-devlet şifreniz sayesinde almanız mümkündür. Böylece sigorta kurumuna giderek saatlerce sırada beklemek yerine online sistem sayesinde daha rahat ve kolay şekilde tüm sigorta bilgilerinize rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim