Bağcılar Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde hazırlıklarını tamamladı. 3 Bölgede gerçekleştirilecek kurbanlık satışı için kuralar çekildi. 550 parsel için toplam bin 140 müracaat yapıldı. Bağcılar Belediyesi Kurban Bayramı öncesinde tüm hazırlıkları tamamlandı.

İlçede kurban satış yerleri ve hangi şartlarda satışın yapılacağı belirlendi. Bağcılar’da kurbanlık satmak isteyen vatandaşlardan 26 Ekim-06 Kasım tarihleri arasında talep alındı. 550 parselden oluşan kurban satış alanı için bin 140 müracaat oldu. Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı’nda NOTER huzurunda gerçekleştirilen kura çekimine çok sayıda kurban satıcısı katıldı. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar halkının kurbanı huzur içerisinde yaşaması için belediye olarak gerekli her türlü çalışmayı yaptıklarını söyledi. 3 bölgede satış yapılacağını ifade eden Başkan Çağırıcı, toplam 65 bölgede ise kesim yapılacağını söyledi.

SATIŞ ALANLARI HAZIR

Bağcılar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında hazırlanan satış alanlarında her şey düşünüldü. Kurban satıcılarının rahat edebilmesi için satış bölgelerine duş kabinleri de kondu.

13 KASIM’DAN İTİBAREN GİRİŞ YAPILABİLECEK

Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi’nde 2, İnönü Mahallesi’nde 1 olmak üzere toplam 3 noktada kurban satışı yapılabilecek. Kurban satış yerlerini teslim alan vatandaşlar 13 Kasım’dan itibaren hayvanlarını kurban satış yerine getirebilecek. Daha önce veya 23 Kasım’dan sonra belirlenen bölgelere kurbanlık getirenlerin girişine ise izin verilmeyecek. Bağcılar’da kurban kesecek olan vatandaşlar, kurbanlıklarını Bağcılar Belediyesi’nin belirlemiş olduğu 65 noktada da kesebilecek.

Editör: TE Bilisim