Has Parti Bağcılar Gençlik Teşkilatı yerelde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçe merkezinde yapılan çalışmalar ve istişareler sonucunda çeşitli alanlarda projeler üretiyor.

Projelerini ilgili makamlara ziyaretlerle ileten Has Gençlik Bağcılar Teşkilatı, geçtiğimiz günlerde ise Bağcılar Kaymakamını ziyaret etti. Ziyarette ‘’Terörle Mücadelede Farklı Bakış Açısı’’ ve Bağcılar da kaymakamlık nezdinde yürütülen ‘’Yetimlere Vefa Projesine Katkılarımız’’ adlı iki farklı çalışmayı Bağcılar Kaymakamı Sn. Veysel YURDAKUL’ a sundular.

Sıcak bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette Sn. Yurdakul ’a hediyesini Has Parti Bağcılar Gençlik Kolları Başkanı İsmail Sevinç takdim etti. Sn. Yurdakul’ un çeşitli alanlarda 100’ e yakın projesinin olduğunu ve kendisini yakından takip ettiklerini ekleyen İsmail Bey, kendilerine vakit ayırdıkları için ayrıca teşekkür etti.   

Sn.Yurdakul ‘’halkımız genellikle kaymakamlık makamına ihtiyaçları için geliyor, bizler de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sizin ise elinizde projelerle gelmeniz çok anlamlı, ülkesine sahip çıkan bir gençlik görmekten mutluluk duydum. Sizi tebrik ediyor ve katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Projelerinizi detaylı bir şekilde inceleyeceğim’’dedi.


Editör: TE Bilisim