İhtiyaç sahibi 50 çifte şanlı şöhretli düğün…

Bağcılar Belediyesi, ilçede ikamet eden, imkansızlıktan evlenemeyen 50 çifti, çeyizinden düğününe kadar bütün ihtiyaçlarını karşılayarak evlendiriyor. Olimpik Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek toplu düğün şöleninde çiftler Hülya Polat ve Kutsi konserleriyle eğlenecek.

Bağcılar Belediyesi 1992 yılında başlattığı “Toplu Düğün Şöleni” projesine bu yıl da devam ediyor. 28 Kasım’da Olimpik Spor Salonu’nda düzenlenecek programda, nişanlı olup da maddi imkansızlıktan evlenemeyen çiftler bütün ihtiyaçları karşılanarak evlendirilecek.

Yapılan müracaatları değerlendiren Bağcılar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü ihtiyaç sahibi çiftleri belirledi. Yapılan başvuruları titiz bir şekilde değerlendiren Bağcılar Belediyesi, başvuran çiftler arasından 50 kişinin ihtiyaç sahibini olduğunu tespit etti. 28 Kasım’da gerçekleştirilen Toplu Evlendirme Şöleni’nde, hayırsever işadamlarının da katkılarıyla çiftlerin bütün ev eşyaları ile düğün masrafları hayırsever işadamlarının da katkılarıyla karşılanıyor.

“Toplu Düğün Şöleni”nin Bağcılar Belediyesi’nin pek çok geleneğinden biri olduğunu hatırlatan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Evlenmek isteyip de maddi imkansızlıklardan dolayı evlenemeyenlere yardımcı oluyoruz. Ayrıca sosyal dayanışma ve geleneklerimiz açısından da evlenmek isteyenlere yardımcı olmamız bizim için ayrı bir sorumluluk” diye konuştu.

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim