Sultanbeyli'de, gecekondusunu yıktırmak istemeyen Tuncay Yarap isimli şahıs, 4 aylık bebeği Zehra'yı iki defa rehin aldı.

Bebeğin boğazına bıçak dayayan öfkeli baba, Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürü ve komşuları tarafından ikna edildi. Tuncay Yarap baba gözaltına alındı.

ÖLDÜRÜRÜM DE HAPİSTE DE YATARIM

Bu arada, Hal'de işçilik yapan Tuncay Yarap isimli şahıs, 4 aylık kızı Zehra'yı iki defa rehin aldı. İlk olayda Yarap, yıkım ekiplerini görünce minik Zehra'nın boğazına bıçak dayayarak ''Burası için çocuğumu da öldürürüm hapiste de yatarım'' tehdidinde bulundu. Bunun üzerine yıkım ekipleri, gecekondu çevresinden ayrıldı. Öfkeli baba da minik kızını eşine verdi.

MİNİK KIZIM DA EVİN KURBANI OLSUN

Yaklaşık 2 saat sonra yıkım ekiplerinin geleceğini haber alan Tuncay Yarap, tekrar kızı Zehra'yı boğazına bıçak dayayıp rehin aldı. Hal'de işçi olarak çalıştığını ve günlük 10 TL kazandığını söyleyen Yarap, "Kiralarımı ödeyemiyordum. Gerekirse çocuklarımı kurban ederim. Minik kızım da evin kurbanı olsun" olsun diyerek tekrar tehditler savurdu. Olay yerine gelen Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürü Lütfi Koca da, öfkeli kocayı ikna etmek için uzun süre uğraştı. Sonunda ikna edilen Yarap, minik kızı Zehra'yı eşine verdi. Eylemin sona ermesiyle birlikte yıkım ekipleri, gecekondunun bir bölümünü yıktı. Polis otomobiline bindirilen öfkeli koca, gözaltına alındı.

50 GECEKONDU YIKILDI

Bu arada, bir iş makinesi tarafından kazayla koparılan elektrik direğine bağlı tel, polis ekipleri ve vatandaşların üzerine düştü. Heyecanlı anlar yaşanmasına neden olan tel, görevliler tarafından kesildi. Yaklaşık 6 saat süren çalışma sonucu 50 gecekonduyu yıkan belediye ekipleri, daha sonra bölgeden ayrıldı.

İŞTE O ANLAR...

Editör: TE Bilisim