Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay’a 'hayırlı Olsun' Ziyaretleri devam ediyor.
Malatya Darende Irmaklı Köyü Dernek Başkanı Metin Gökduman ve beraberindekiler Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu ve çalışmalarında başarılar dilediler.

SİZLERE LAYİK OLACAĞIM
29 Mart yerel seçimlerinden rakiplerine büyük fark atarak yeniden Küçükçekmece Belediye Başkanı seçilen Aziz Yeniay, hemşerilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek “Küçükçekmece’ye ve sizlere layık olmaya çalışacağım” dedi.

AZİZ YENİAY’A BAŞARILAR DİLİYORUZ
Malatya Darende Irmaklı Köyü Dernek Başkanı Metin Gökduman, Malatya Doğanyol Dernek Başkanı Orhan Özpehlivan, Malatya Doğanyol Bahramlı köyü derneği kurucularından Sönmez Öztürk ve Emekli Baş komiser Turan Uçar, Başkan Yeniay’a Hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak “Amacımız, karşılıklı sevgi ve hoşgörüyü güçlendirmektir. Belediye başkanımız Aziz Yeniay’a başarılar diliyoruz" dediler.

YENİAY, ZİYARETTEN ÇOK MUTLU OLDUM
Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay da, ziyaretten çok mutlu olduğunu ifade ederek şunları söyledi: "Malatyalı hemşerilerimin ziyaretlerinden büyük onur duydum. Dernek Başkanlarımızı her zaman takdir etmekteyim. Kendilerine de teşekkür ederim” dedi.

HABER: FERHAT CANBEY / BÖLGE

Editör: TE Bilisim