10 Ocak Gazeteciler Günü kutlu olsun Gazetecilik; sadec haber yapıp kamuoyunu haberdar etmek değildir. Gazeteci yaptığı habere emeğini , alın terini, vicdanını, duygularını katan ender bir kişiliktir.

Her türlü zorluğu ,sıkıntıyı bertaraf ederek, her türlü tehlike ve saldırıya göğüs gererek görevini yapar. Çağımızın en dinamik mesleklerinden biri olan ve zamanla yarışan basının “HALKA” haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok yönlü bir görevi vardır.
Yerel ve ulusal basının temsilcileri olan basın mensuplarımız, kamuoyunun gözü, kulağı, sesi olma görevini ilkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde başarıyla yerine getirmektedir ve getirmeye devam edecektir.
Yerel gazete, dergi, radyo ve tv'lerde çalışan değerli basın mensuplarımıza şimdiye kadar yaptıkları ve yapacakları çalışmalar için teşekkürlerimi sunuyorum.
Gazetecilere ekonomik ve sosyal imkanlar sağlayan ve 10 Ocak 1961 tarihinde yürürlüğe giren 212 sayılı yasanın kabulü nedeniyle ilan edilen “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” Onuru , emeği ve yüreği ile görevini yapmaya çalışan gazetecilere çalışma alanlarında başarılar dilerken 10 Ocak çalışan gazeteciler bayramını en içten dileklerimle kutlarım. Selami Aykut S.pasa Mahalle Muhtarı İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği Başkanı
Editör: TE Bilisim