Av.Turan Hançerli İstanbul Times Tv Özel You Tube Kanalımıza hayran kaldı

Ziyaret sırasında Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner 22 milyon izlenme sayısı ve 30 bin den fazla abonesi olan İstanbul Times Tv Özel You Tube Kanalımızın yaptığı siyasi sokak röportajları ile alakalı bilgi verdi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç

Av.Turan Hançerli tek videomuzun 750 bin 'den fazla izlenmesini görünce çok başarılı bir kanal. Mutlaka bu durumu CHP parti üst yönetiminde gündeme getirmek isterim dedi.

Gündem'in konuğu Hançerli güzel tespitler yaptı

Hançerli, Çetiner'e malum olduğu üzere CHP'den İstanbul 3. Bölgeden 27. dönem için milletvekili aday adayıyım.

Basın danışmanımın yaptığı araştırmada İstanbul'da yayınlanan yerel gazeteler içinde İstanbul Times Gazetesi'nin düzenli, özgür ve tarafsız yayıncılık ilkesi ile okuru ile buluştuğunu ifade edince sizi ziyaret etmek istedim.

Zaten daha önce sayın Adnan Saygılı'nın kanalınızda yaptığı her şeye Rağmen programında engelli ve dezavantajlı kesimin sorunlarını anlattığım için yayın grubunuzu zaten biliyorum şeklinde konuştu.

Av.Turan Hançerli Gündem programında önemli konulara temas etti

Programda' Türkiye Nüfusunun % 12.90' ının engelli ve dezavantajı olduğunu ifade eden Hançerli yani 10 milyon civarında vatandaşımız engelli konumunda. Yıllardır ortopedik engelli bir avukat olarak camiamızın sorunlarını siyasi mekanizmaya aktararak bu alanda katkı yapmaya çalıştığını ifade etti.

STK.lar bünyesinde yapacağım çalışmaların son aşamasına geldiğim için bu sefer katkımız TBMM'de olsun diye 27. Dönem milletvekili olabilmek için aday adayı oldum. Partim uygun bulur halkımızda bize oy verir seçilirsek bugüne kadar yaptığımız hizmetlerin daha fazlasını yapacağız dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi bugüne kadar algı ile bir şeyler yaptı ve ülkeyi 16 yıldır yönetiyor.

Ancak 24 Haziran 2018 iktidar için hüsran olacak. Bunu alanda görüyoruz.

İktidar' ın hesapları varsa seçmenin de var. Ben AKP'nin parlamento da çoğunluğu alabileceğine hiç mi hiç ihtimal vermiyorum.

Aynı şekilde Cumhurbaşkanlığı'nın da 2. tura kalacağını düşünüyorum şeklinde konuşan Hançerli bir birinden ilginç konular hakkında soru soran GÜNDEM programının yapımcısı ve sunucusu gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’in sorduğu her soruya samimi ve içten cevaplar veren Hançerli' nin konulara hakimiyeti izleyenlerden tam not aldı.

Programı izlemek için İstanbul Times Tv Haber You Tube kanalımızı izleyiniz.

İşte Turan Hançerli ile yapılan Röportajın linki

https://www.youtube.com/watch?v=Dk9mYm1Ad_E&feature=youtu.be

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim