Zeytinburnu Öğretmenevinde yapılan iftar renkli görüntülere sahne oldu.En önemli özellik de iftarın israftan uzak olmasıydı.
 
İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber
 
Hastanenin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Opr.Dr.Hüseyin Urlu ve Hastanenin genel koordinatörü İbrahim Urlu başta olmak üzere Urlu ailesinin tüm fertleri misafirleri ile yakından ilgilenmeleri davetlilerden tam not aldı.
 
 
Hizmet Hastanenin güzel hosteslerinden
 
İftar programına katılan davetlilerle Avrasya’nın güzel ve tecrübeli hosteslerinin ilgilenmesi de öğretmenevindeki hizmet kalitesinin artmasını sağladı.
 
Hastanenin basın ve hakla ilişkiler müdürü Emre Toker’in bizzat baştan sona organizasyonun her türlü aşaması ile ilgilenmesi iftar davetinin çok başarılı geçmesinde büyük etken olarak görüldü. 
 
Hastane doktorlarından Tamer Sözen ‘de bir Selamlama konuşması yaptı
 
Avrasya Hospital’in İstanbul genelinde en çok tercih edilen Kadın doğum doktorlarından birisi olan Tamer Sözen,Avrasya hekimleri ve çalışanları adına kısa ve özlü bir selamlama konuşması yaptı.Sözen konuşmasında şunları söyledi ;”Avrasya ailesi olarak hem fiziki şartlarımız,hem de teknik imkanlarımız ile teknolojiyi sürekli takip ederek hastalarımıza en güzel hizmeti vermenin gayreti içindeyiz dedi.Dr.Sözen konuşmasını  davetlerine icap eden katılımcılara teşekkür ederek tamamladı.
 
Avrasya Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Urlu kısa bir selamlama konuşması yaptı
 
Hastanenin kurucusu Opr.Dr.Hüseyin Urlu’da Zeytinburnu protokolüne verdikleri iftar’da bir selamlama konuşması yaparak şunları söyledi ” Şu an aramızda ülkemizin sanayi ve bürokrasi kesiminde mesleklerinin zirvesine gelen dostlarımız bulunmaktadır.Avrasya ailesi olarak bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan Zeytinburnu Kaymakamımız Sayın Mustafa Dündar’a,İstanbul Cumhuriyet savcı vekilimiz Sayın Ayhan Gödekmerdan’a,Polis başmüfettişi Selim Kutkan’a, Mahalle muhtarlarımız ve basın mensuplarımız başta olmak üzere burada bulunan tüm dostlarıma kendim ve hastanem adına teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.  
 
Kaymakam Dündar; ‘Avrasaya sadece sağlık hizmeti sunmuyor’
 
Zeytinburnu’na atandığı günden beri kapısı herkese açık olan ilçe kaymakamı Mustafa Dündar’da Avrasya Hospital’in verdiği iftar nedeni ile bir konuşma yaptı. Kaymakam Dündar konuşmasında şunları söyledi “ Zeytinburnu’nda göreve başladığım günden bu yana AVRASYA’nın sadece bizlere sağlık hizmeti sunmadığını görmüş olmak beni çok mutlu ediyor dedi. Dündar konuşmasına,burada olduğu gibi Avrasya Hospital ilçeye hizmet eden bizleri zaman zaman değişik etkinliklerde bir araya getirerek sağlık hizmeti yanında kültürel,sosyal ve sanatsal faaliyetlerde aynı ortamda bulunmamıza öncülük ettiği için sahip-idareci ve çalışanlarına teşekkür ederim” dedi.
 
Semazenler katılımcıları büyüledi
 
Mevlana Celalleddin-i Ruminin sevgi ve hoşgörü felsefesini bizlere kadar getiren Mevlevi semazenleri de iftar nedeni sema gösterisi yaparak katılımcılara sevgi ve hoşgörüyü hatırlatması açısından düşünülmüş ince bir jest olarak kabul edildi.
 
Gecenin Minik ziyaretçisi Helen Deniz Batar oldu
 
Hele’nin babası yargı mensupları derneği başkanı Fırat Batar muhabirimize yaklaşarak buradaki insanları tanıyor musunuz diye bir soru sordu.Muhabirimiz evet deyince kızımızın doğumunu bir buçuk sene önce Avrasya doktorlarından Dr.Tamer Sözen tarafından yapılmıştı.
 
Öğretmen evinin girişinde Avrasya Hospital  bayraklarını görünce Doktorumuz Tamer Sözen de buradadır düşüncesi ile içeri girdik diyor.
 
Muhabirimiz Dr.Tamer Sözen’i işaret edince anlamlı buluşması gerçekleşiyor.Halen ‘in anne ve babası Avrasya Hospital’in aileleri içinde çok önemli bir yerde olduğunu ifade ederek Dr.Tamer Sözen ile hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra memnun bir şekilde iftar programından ayrılması AVRASYA HOSPİTAL’in sayısız mutluluğa imza attığını canlı olarak muhabirimizin gözü önünde gerçekleştiriyordu.
 
Kimler iftara katılmıştı ? 
 
Zeytinburnu Kaymakamı Mustafa Dündar,İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Ayhan Gödekmerdan,Eski Zeytinburnu ilçe emniyet amiri ve şimdiki Polis müfettişi Selim Kutkan,Ak Parti İl genel meclis üyesi Davut Baş, Ak parti Zeytinburnu meclis üyesi Hasan Uluocak,Mehmet Türkmen, Serkan Akarsu,CHP Zeytinburnu meclis üyesi Hasan Hüseyin Üsküdar,CHP.eski ilçe başkanı Metin Gazioğlu,Zeytinburnu Adliye derneği başkanı Nevzat Uluocak,Gökalp Mahalle Muhtarı Celal Ertuğrul,Nuripaşa Mahallemuhtarı Yılmaz Kaya,Beştelsiz Mahalle muhtarı Adem Yavuz,Veliefendi Mahalle Muhtarı Veli Özaslan,Seyitnizam Mahalle muhtarı Ömer Algül,Sümer Mahalle muhtarı Akın Coşkun başta olmak üzere çok sayıda insan Avrasya Hospital’in davetine katılarak Urlu ailesini memnun ettiler.
 
İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
 
Editör: TE Bilisim