Türk sporunun geleceğine yönelik desteklerini sürdüren Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, Avcılar Belediye Spor futbol takımı ve Bayan güreş takımından sonra şimdi de Çim hokeyi takımı kuruyor.  
 
Futboldan sonra dünyanın en popüler sporu olan Çim Hokeyi artık Parlayan Yıldız Avcılar’da da oynanacak. İstanbul’da bir ilke imza atan Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, Haziran ayında düzenleyeceği Çim hokeyi turnuvası için start verdi.

Avcılar Belediye Spor futbol takımı, Bayan güreş takımından sonra şimdi de Çim hokeyi takımı kurarak Türk sporunun geleceğine yönelik desteklerini sürdüren Başkan Değirmenci, Avcılar Ambarlı sahilindeki arenada yapılacak turnuva için uzman eğitmenler nezaretinde sporcu yetiştirilmesi için açılacak kurslara önümüzdeki günlerde başlanacağını ifade etti.

Çim hokeyi takımına 12-14 yaş arası öğrencilerin alınacağını belirten Başkan Değirmenci, Haziran ayında yapılacak bir aylık eğitimden sonra 20 ilköğretim okulu arasında bir turnuvanın düzenleneceğini söyledi. Başkan Değirmenci, “Hedefimiz, uluslar arası düzeyde başarılar kazanmaktır” dedi.

Editör: TE Bilisim