E-5 Karayolu Güzelyurt metrobüs durağı yakınında Topkapı istikametinde seyir halindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyeti kaybetmesiyle kontrolden çıktı. Bariyerleri aşarak yan yolda ilerleyen araca çarpan otomobil yanmaya başladı.

İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazayı gören vatandaşlar, sürücü Adem Kılıç’ı yaralı olarak araçtan çıkardı. Ağır yaralanan Kılıç, Esenyurt Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk tedavisinin ardından ambulansla Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık ve Yara Tedavi Merkezi’ne sevk edildi. Kılıç’ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kılıç’ın, çevrede toplanan vatandaşlara otomobilde bir kişinin daha olduğunu söylemesi üzerine, çevredekiler yangın söndürme tüpleriyle aracı söndürmeye çalıştı, ancak başarılı olamadı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri,  su ve köpük kullanarak  aracı söndürdü. Söndürme çalışmalarının ardından Tuğçe Taşkın’ın cesedi çıkartıldı.

Polis, kaza yerini emniyet şeridiyle kapattıktan sonra olay yeri inceleme ekipleri de otomobil ve çevresinde inceleme yaptı. Taşkın’ın cenazesi Büyükçekmece Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza sebebiyle bir süre trafiğe kapatılan E-5 karayolu, kaza yapan araçların olay yerinden kaldırılmasıyla tekrar trafiğe açıldı.

AA

Editör: TE Bilisim