İstanbul Sinopspor Kulüp Başkanlığına Ramazan Aşçı 3. Defa seçildi. Sefaköy Kültür Merkezi’nde yapılan kongreye katılımın yoğun olması dikkat çekti.

Ramazan Aşçı, genel kurulda yaptığı konuşmada kulübün 1970 yılında çok emek verilip kurulduğunu ve bugüne gelene kadar çeşitli sıkıntıları yaşadığını anlattı. Sinopspor’un, sporun dışında hiçbir alanda taraf olmayacağını vurgulayan Aşçı, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’e de amatör spora yaptığı katkıdan dolayı teşekkür etti. Başkan Aşçı, kongreyi heyecanla baştan sona kadar takip eden bütün davetlileri de kutladı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan yardımcısı Mehmet Ersoy ise, bu toplantıdaki meselenin sadece bir spor kulübünün yöneticiliği olmadığını buradaki amacın; hangi görüşten, hangi STK’dan olduğuna bakılmaksızın 500 gence sahip çıkılması gibi önemli bir görevi yerine getirmek olduğunu söyledi. Ersoy da, Cuma günü trafiğine rağmen salonu dolduran davetlilere teşekkür etti.

Küçükçekmece Belediye Başkan yardımcısı Hamza Göneç, Küçükçekmece ilçemizin güzide kulüpleri den olan İstanbul Sinopsporun kongresinde siz değerli Sinoplu hemşerilerimle olmaktan onur duyarım, Küçükçekmece Belediyesi olarak spor kulüplerimizin yanında olduk olmaya da devem edeceğiz bugün yapılan kongrenin hayırlı olmasını diler yeni seçilen yönetime de başarılar dilerim dedi.

Divan Başkanlığına Seymen Gençtürk, katip üyeliklere ise Recep Kelment ve Ergün Özcan’ın seçildiği kongrede, Ramazan Aşçı’ın başkanlığındaki yönetim ibra edilirken, yeni yönetim kurulunun seçimi yapıldı. Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Ramazan Aşçı, Rafet Orhan, Mehmet Ali Demir, Yasin Şahin, Mustafa Dağcı, Kenan Bal, Fatih Üstünbaş, Osman Tuncel, Cem Yılmaz, Hüseyin Çakırbaş, Şaban Yılmaz, Mehmet Sunay, Nurettin Kara, Mukadder Yıldırım, Hamdi Demirkol, Ergin Yılmaztürk, Hakkı Çelikel, Şenol Demir, Musa Tuzlu, Hasan Güleryüz, Hasan Sarısoy.

Denetleme Kuruluna, Mustafa Sönmez, Bayram Kuş, Emre Özcan, Kenan Demirkol, Kenan Çelik, Yüksel Demir, İstişare Kuruluna ise, Ali Çelik, İsmet Şahin, Rasim Yıldırım, Hüseyin Demirkol, Raşit Şahin, Kerim Balkgün, Ramazan Ulu, Musa Can, Erol Erdoğan, Ferhat Yıldız, Gülcan Kaya, Bekir Yıldız, Bilge Aslanyılmaz, Sami Şahin, Yusuf Özer, Hamdi Çelik, Sezai Öztürk, Sedat Orhan, Ahmet Zeytünlü, Nizamettin Kümeç, Muzaffer Karameşe getirildi.

Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılan olağanüstü genel kurula Aile ve Sosyal Politikalar Bakan yardımcısı Mehmet Ersoy, Küçükçekmece Belediye Başkan yardımcısı Hamza Göneç, Küçükçekmece Belediye meclis üyesi Ferhat Yıldız, Erol Demir, Fahrettin Postacı, Küçükçekmece İBB meclis üyesi Sami Şahin, Fatih Üstünbaş, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk ve Genel Sekreter Recep Kelment, ÖNSİAD Başkanı Rasim Erdoğmuş, Sinop Eğitim Vakfı Başkanı Mehmet Çoşkun, Başakşehir Belediye meclis üyesi Nizamettin Kümeç, Sinop İşadamları Dernek Başkanı Rafet Orhan, Gazeteci Yazar Erol Erdoğan, Rehamert Tıp Merkezi Başkanı Kemir Yapar, AYKAD Başkanı Sedat Orhan, Bezirganbahçespor Kulüp Başkanı Hayati Yolcu, İstanbul Demirspor Kulüp Başkanı Seyit Beli, İstanbul Balkanspor Kulüp Başkanı Rıdvan Vatansever ve Kulübün Onursal Başkanı Ali Çelik, Hüseyin Demirkol, Rasim Yıldırım ile yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlar katıldı.

Editör: TE Bilisim