10 yıldır faaliyet gösteren Esenler Voleybol Kulübü geçtiğimiz aylarda 14 yıldır eğitim sektöründe güçlü kurumsal yapısıyla kendisini ispat etmiş, Arterus Şirketler Topluluğuna tarafından satın alındı. Yeni yönetim kurulunun ve oyuncu kadrosunun kurulmasının ardından tanışma yemeği organize edildi.

Kulübüm hedef ve sorumluluklarının anlatıldığı toplantıda konuşma yapan Arterus Spor Kulübü Başkanı Çiftçi : ’’ Bizler hedef ve gayeleri olan azimli bir şirket grubuyuz.Eğitim bizlerin vazgeçemediği en önemli unsurdur.14 yıldır eğitim sektöründe ülkesine,miletine faydalı bireyler yetiştirmeyi kendimize şiar edindik. Eğitim sadece sınıflarda gösterilen derslerle sınırlı olmadığının inancındayız. Spor, kültür ,sanat  kısacası hayatın ve yaşamın her alanı bir insanı eğitmek ve geliştirmek için doneler taşıyor. Bizlerde bu duygu ve inançla sizin gibi genç,azimli,gayretli bir takımı daha ileri noktalara taşımak, daha büyük hedeflere ulaşmak ,sporun gücü ve etkisini insan hayatındaki önemi göstermek amacıyla Arterus Şirketler topluluğu bünyesinde kattık.

İnanıyorum ki Arterus Spor Kulübü her sezonda büyük başarılar elde ederek sporcu ilke ve ahlakıyla tüm spor camiasına örnek olacak büyük başarılar elde edecektir. Sizlere ve teknik heyete güvenim tamdır. Sizin başarıya ulaşmanız ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmek adına yönetim kurulum ile beraber tüm gereken desteği vereceğiz.’ ’ifadelerini kullandı.

‘’HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK’’

Tanışma yemeğinde takım adına söz alan voleybol takım Antrenörü Yusuf Yavuzarslan; ‘’Biz 10 yıl önce bu takımı amatör bir ruhla kurduk. Oyuncu ve antrenörlerimiz yaşadığı sıkıntılara karşı büyük fedekarlıklar gösterdiler. Bu süreçte bizleri bünyesine katarak her türlü imkanı sağlayan başta başkanımız Yunus Çiftçi’ye ve Arterus şirketler topluluğuna teşekkür ederiz. Takım olarak Arterus çatısı alında olmaktan onur ve gurur duyduğumu ifade eder,şampiyonluk için tüm oyuncu ve teknik heyet adına çok çalışacağımıza söz veriyoruz. Hedefimiz şampiyonluktur.’’ ifadelerini kullandı.

‘’ÖRNEK OLMALIYIZ’’

Kulübün önemi ve hassasiyetlerine değinen Genel Sekreter Ömer Çakır : ’’sizler sporcusunuz bizler de eğitimciyiz. Bu iki faktörün birleşmesi bizi çok mutlu ediyor. Sizler bizim kurumlarımız da geleceğe hazırlanan gençlerle tanışıp güzel diyaloglar kurarak öğrencilere spor blincini, disiplinini, sevgisini aktararak örnek sporcu ahlakı ile temsil etmenizi arzu ediyoruz.’’ İfadeleriyle düşünceleri dile getirdi.

Arterus Spor Kulübü basın müşaviri Yusuf Balay,tanışma yemeğine katılımlarından dolayı yönetim kuruluna,oyunculara ve basın mensublarına teşekkür ettikten sonra program toplu fotoğraf ile son buldu.

Editör: TE Bilisim