Tek Rumeli Tv’de Canlı yayınlanan “Arif ŞENTÜRK ile “Rumeli Türküleri” gecesine,İstanbul-Kükayasofya Spor Kulübü Başkanı Ünal SEVİNÇ ve Başkan Vekili Ahmet ÇELİK ,Küçükayasofya Spor Kulübü yönetimi ile futbolcuları,  Zeytinburnu Çevre - Kültür ve Turizm Derneği  (ZEYÇED) Başkanı Ali GÜNDÜZ ile Kosova Prizrenliler Derneği Başkanı Gülen AKSU TÜRKER ve Başkan Yardımcısı Tevfik SAĞLAM’ın katıldığı Tv programı ,Arif ŞENTÜRK’ün herkesin sevdiği şarkı ve türküler  ile büyük bir coşku ile  başladı.

Rumeli Müziğinin sevilen seslerinden Orhan ve Kemal PEHLİVAN kardeşlerin de,sahne alarak,söylediği  türkülerle konuklara ve Tv başındaki izleyenlere muhteşem bir bir gece yaşattılar.

 İstanbul 1.Amatör ligi futbol takımlarından,Tarihi Küçükayasofya Spor Kulübü (1955] ,Başkanı Ünal SEVİNÇ,Başkan Vekili,Ahmet ÇELİK, ( Futbol federasyon sorumlusu) S.Mehmet OŞAR,Yönetim Kurulu Üyelerinden,M.Necati KÖKSAL,Selahattin YALÇINTAŞ,Yakup KARLIER,Genel Kaptan İsmail ÇETİNBAŞ  birlikte  Arif ŞENTÜRK’e plaket ve kulübün atkısını verdi.

Başkan SEVİNÇ,takımlarının, bu yıl ortalarda mücadele ettiğini ,futbolcu ve taraftar desteği ile daha iyi yerlere yükseleceklerini ifade etti.

Küçükayasofya Spor Kulübü Başkan Vekili Ahmet ÇELİK  de  açıklamasında “ Amacımız,skordan ziyade,gençlerimizin spor yapmasını sağlamaktır.Kulübümüzün kapıları spor yapmak isteyen gençlere açıktır” dedi..

Zeytinburnu Çevre - Kültür ve Turizm Derneği  ( ZEYÇED )  Başkanı,Türkiye Epilepsi Hasta Yakınları Derneği Gönüllüsü Ali GÜNDÜZ,Arif Aganın proğramın ” 13 Şubat Dünya Epilepsi Günü” ne rastlaması nedeniyle Epilepsinin simgesi olan MOR renkli çanta içinde broşür,gözlük ve kurdele takdim etti .

Arif ŞENTÜRK,programında , Epilepsi  (Sara ) Hastalığı hakkında bilgi verdi .Sanatçı ŞENTÜRK, mor gözlüklerini takarken, konuğu Ahmet ÇELİK te, program boyu, mor kurdeleyi yakasında takılı tutarak farkındalık yarattı.

 Program Arif ŞENTÜRK ve konuk sanatçılar ORHAN ve KEMAL kardeşlerin birbirinden güzel türküleri ve Arif Aga’nın  konuğu, Küçükayasofyaspor  Başkan Vekili ve bir çok STK Başkanı Ahmet ÇELİK ile 

“ Hayata Dair  “ yaptığı Sohbetler ile devam etti.

Gecenin sürprizi ise, Arif Şentürk’ün, her programında kendisinden bahsettiği ve mezarını ziyaret ettiğini söylediği, Karadenizli ünlü türkücü,kemençe üstadı, Maçkalı Hasan TUNÇ’un oğlu Yılmaz Tunç’un canlı yayında stüdyodaki misafirler arasında olmasıydı.

 

 

 

Editör: TE Bilisim