Bahçelievler’de Şampiyon Oto Kuaför olarak hizmet veren firmada en kirli ve lekeli otomobillerin önceki ve sonraki halleri görenleri şaşkına çeviriyor. Aradaki fark, otomobil sahiplerini mutlu ediyor. Firma sahibi Hüseyin Bektaş,  bu durumu fotoğraf çekerek ispatlıyor. 8 yıldır bu mesleği yapan Bektaş, oto kuaförün araç kullanıcıları için önemine dikkat çekerek, “Araçların yıkanması bir tarafa, oto kuaför sistemi çok daha farklı bir sistem. Çünkü burada araçlar A’dan Z’ye en ince ayrıntısına kadar temizleniyor. Bu detaylı temizlik ithal olan kimyasal ilaçlarla yapılıyor” dedi.

ARACININ BOYANDIĞINI SANDI

Temizliği neredeyse imkansız olan araçların son halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Pasta-cila yöntemiyle de araçların dış kısmına bakım yapıldığını dile getiren Bektaş, bu konuda iddialı olduğunu aktardı. Bazı müşterilerin, otomobillerinin yeni halini gördüklerinde şaşkınlığını şöyle anlattı, “Bir müşterimiz bakımsız ve lekeli aracını temizlememiz için getirdi. 2 gün sonra gelip otomobilin yeni halini gördüğünde aracın boyandığını düşündü. Boyanmadığını, detaylı bakım yapıldığını söylesek de inanmadı ve aracın boyanıp boyanmadığını öğrenmek için cihaz getirtti. Gerçeği anlayınca çok şaşırdı” diye konuştu.

DETAYLI BAKIM BAKTERİLERİ ÖLDÜRÜYOR

Özellikle iç temizliğin önemini anlatan Hüseyin Bektaş, böylelikle araçların döşeme kısmındaki bakterilerin de yok olduğunu belirtti. Bektaş, bu nedenle otomobillerin belirli aralıklarla oto kuaför bakımına girmesi gerektiğini sözlerine ekledi. 
Editör: TE Bilisim