11’inci defe düzenlenen ve Balıktaşı Otel’de gerçekleştirilen törene yoğun bir katılım oldu. Gecede sosyal, kültürel ve benzeri alanlarda verdikleri hizmetlerde başarılı olan kişi kurum ve kuruluşlara “Özel Hizmet” ödülleri verildi.

İstanbul Times Haber Merkezi

Yemekli olarak düzenlenen gecede açılış konuşmasını Haberci Gazetesi’nin İmtiyaz sahibi Figen Çakmak yaptı. Çakmak konuşmasında, konuklara katılımlarından dolayı teşekkür etti ve özetle şöyle dedi:

“Bu akşam, Ordu, Giresun, Ankara ve İstanbul’da hatta Almanya’da faaliyetlerini sürdüren girişimci insanlarımızın, kamu kurum ve kuruluşlarımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın saygıdeğer yöneticilerinin başarılarını anmak, paylaşmak ve gerçekleştirdikleri başarılarını gündeme taşıyıp onlara teşekkürlerimizi sunmak için toplanmış bulunuyoruz.

Çünkü biz, yapılan başarılı çalışmaların teşvik edilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle yıllardır Ordu genelinde gerçekleştirdiğimiz başarıyı ödüllendirme programını iller arası bir statüye kavuşturduk. Durum böyle olunca da bu akşam burada dağıtacağımız ödül sayımızda önemli bir artış oldu. Sanıyorum önümüzdeki yıllar sizlerin desteği ile bu sayı daha da artacaktır.
Bu düşünceler içerisinde ülkemize ve yaşadığımız şehirlerimize yaptıkları hizmetleri ile olumlu katkılar sağlayan siz dostlarımıza bir kez daha gönülden teşekkür ediyoruz. Gecemize katılıp bizleri onurlandırdığınız için de sizlere saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz…”
Konuşmanın ardından ödül dağıtım törenine geçildi. Haberci Gazetesi’nden ödül alan kişi, kurum ve kuruluşların isimleri şöyle:

Yılın Onur ödülünü alanların isimleri şöyle ;

Şükran Bellikçi, (Emekli öğretmen), Orhan Oral ( Nezirler Mağazası.)
Burhan Tokcan. ( Sayıştay Onursal Üyesi )
Yılın Bürokratı ; Ayhan Nasuhbeyoğlu ( Merkez Valisi ),
Yılın Rektörü ; Prof. Dr. Aygün Attar. ( Giresun Üniversitesi Rektörü )
Yılın Belediye Başkanı ; İsa Demirci ( Akkuş Belediye Başkanı )
Yılın Akademisyeni ; Doç. Dr. Yeter Demir Uslu
Yılın İş Adamları ; Yüksel Göl (Koray Ticaret Toprak Mahsulleri ),Levent Yıldırım ( Levent Kuyumcu ve Even Pırlanta Mağazaları ), Adnan Ateşoğlu ( Vestel Ateşoğlu ve Ateşoğlu Mobilya mağazaları), Coşkun Ergin (Eral Gıda Sanayi ve A.Ş. işletmesi )
Yılın Genç Girişimcileri ; Adnan Bayrak ( Ankara Amade Balo ve Nikah salonlarının ve Altınbaş kuyumcu mağazaları), Mithat Gürsu ( Gürpa Mağazaları)
Yılın İş kadınları; Sezgin Çetinkaya , Esra Olgun ( Özkök satın alma Müdürü),Songül Tahmaz
Yılın Yöneticileri; Hakkı Üçer ( Ordu Ticaret Odası Genel Sekreteri),Ertan Çamaş ( Ankara İlkerler Holding Yönetim Kurulu Danışmanı )
Yılın Sivil Toplum Örgütleri ; Yurt Dışı Ordulular Kültür ve Dayanışma Derneği,
Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği.
Yılın Meslek Kuruluşu ; Ordu Eczacılar Odası
Yılın Eğitim Kurumları; Akkuş Kızılelma Ortaokulu, Özel Ordu Sahil Koleji
Yılın Kurumu; Ordu Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü.
Yılın Kuruluşları ;CRSG özel Güvenlik Hizmetleri Eğitim Kurumu,
DKC Grup Gıda San. A.Ş , Sinema Otel
Yılın İşletmesi ; Şamata Cafe
Yılın Otomotiv sektörü; Fort Altaş
Yılın Hizmet Ödülleri ; Salih Yaman ( İş adamı )
Yılın Özel teşvik Ödülü ;Ordu Genç Girişimciler Derneği ,
Yılın Postacısı ; Sezai Ateş
Hizmet Ödülleri ; Emrullah Temizkan ( Ulubey Kaymakamı ), İhsan Koyun ( Ordu Ulubey Tapu Müdürü).
İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)
Editör: TE Bilisim