Dostlar,

Yılardır Türk Siyaset tarihini gözlemlerim.Davasına ve ilkelerine sadık en önemli liderlerden biriside hiç şüphe yok ki  Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Merhum cennetmekan Muhsin Yazıcıoğlu idi.

Görev başında iken hakkın rahmetine kavuşan iki önemli siyaset adamı tanıdım.birisi ölümü ile milyonları üzüntüye gark eden Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal, ikincisi ise ilkeli hareketleri ile hep dikkatime çeken Murhum Muhsin Yazıcıoğlu oldu.

Özal’ın ölümü ani olmakla birlikte trajik değil di.Yazıoğlu’nun ki ise hem ani hem de TRAJİK bir ölüm olması nedeni ile beni daha da üzüntüye sevk etmiştir.

Düşünsenize kendisi ve beraberindeki kişiler Helikopterin düşmesi ile değil,yardımın geç ulaşmasından dolayı soğuk havanın etkisi ile hakkın rahmetine kavuşuyorlar.

İnanmış birer mümin olarak her ne surette olursa olsun ecel tamam olmadan hiçbir canlının hakkın rahmetine kavuşmayacağına inanıyorum.Ama yinede insan olarak ani ve feci ölümler karşısında ister istemez üzülüyorsunuz.

Yakın bir sürü önce muhabir arkadaşlarımız Büyük Birlik Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Cevdet Tellioğlu ile BÜYÜK AİLE projesi hakkında detaylı bir söyleşi yapmışlardı.Söyleşiyi okuyunca konunun enteresan olduğunu gördüm ve bende Sayın Tellioğlu ile tanışmak istedim ve Bakırköy’de seçim ofisi olarak kullandıkları ofise gidip tanıştım.

Tanışma anında BBP il Başkan yardımcısı Mehmet Akın’da yanımızdaydı.kendisi ile ta yıllar önceden tanışıyoruz.Yaptığımız konuşmada çok yakın sürede BBP.nin ülke kaderinde söz sahibi olacağı gibi bir çok güzel şey konuştuk ama rabbim Muhsin başkanı aramızda aldı.

Allah mekanını cennet etsin diyorum. 

[email protected]

Editör: TE Bilisim