Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın talimatıyla ilçede bulunan spor alanları, parklar ve yeşil alanlarda bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, son olarak Akşemsettin Parkı'nda revizyon çalışmalarına başladı.
Yaklaşık 9 bin metrekare üzerine kurulu olan Akşemsettin Parkı, basketbol sahası, spor aletleri, çocuk oyun grubu ve park içi yürüş yolu yenileme kapsamında daha modern ve kullanışlı bir hale gelecek. 

YEŞİL ALANLAR GENİŞLETİLİYOR

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından aydınlatmaların da yenilendiği Akşemsettin Parkı'na ayrıca hayvan parkur alanı da yapılıyor. Yeşil alanların da genişletildiği parkta, çim serimi, mevsimlik çiçek ekimi ve ağaç sayısı artırılıyor. Yine parkta bulunan toprak saha, halı sahaya dönüştürülüyor. Çocuklar parkta oynarken ebeveynler için de rahatça oturarak vakit geçirebilecekleri çatılı piknik masaları yerleştiriliyor. 
Çalışmalar tamamlandığında park, toplamda 3 bin 268 metrekarelik yeşil alana, 3 bin 285 metrekarelik sert zemine, 456 metrekarelik kauçuk zemine ve 900 metrekarelik spor sahasına sahip olacak.
Editör: TE Bilisim