stanbul Adliyesi 'nde bir hukuk skandalı yaşandığını belirten polislerin avukatlarından Kamil Ata , hakimin soruşturmaya vakıf değil dedi. Ata, Hakim İslam Çiçek'in yürütmede yetersiz kaldığını ve tarafsız olmadığını söyledi. Ata, "Hakim bu soruşturmayı yürütmeye çok ısrarlı. Herkesi torbaya koyacağım, herkesi tutuklayacağım havasında" dedi.

"BELGE GÖSTERMEDEN İFADE ALDILAR"

Havuz medyasının yalanını deşifre etti! Havuz medyasının yalanını deşifre etti! VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Polislerin emniyette 50 saat bekletilmesine rağmen haklarında isnat edilen suçların kendilerine gösterilmediğini ifade eden Ata, çoğu polisin ifadelerinin hangi suçlamaya maruz kaldıklarını bilmeden alındığını söyledi. Avukat Ata, ifade veremesinler diye polislerin 8 gündür psikolojik baskı altında tutulduğunu belirtti. "Bu arkadaşlar 8 gündür içerideler. Psikolojik baskı altındalar. Psikolojileri bozulsun ifade veremesinler diye 8 gündür baskı altında tutuluyorlar. Biz işkence derken bunu kastediyoruz."

HAVUZ MEDYASININ 'PARALEL' YALANI

Avukat Kamil Ata, havuz medyasını kastederek bazı basın organlarının soruşturması paralel yapı sorgusu gibi göstermeye çalıştığını söyledi. "İçerideki sorguda paralel yapı yok. Burada Selam Tevhid ve Kudüs terör örgütü soruşturmasında niye bunu yaptınız sorgusu var. Paralel yapı diye tek bir sorgu yok. 
Editör: TE Bilisim