Kimi zaman gırtlak gırtlağa geliyorlar ama bazen de öyle pozlar veriyorlar ki bunlar mı kavgalı partiler demekten insanlar kendilerini alamıyor.

Devlet Bakanı Faruk Özak CHP'li Kemal Anadol'dan yanak aldı. İki siyasetçinin o anları gülümseyişleri objektiflere takıldı.

Türkiye'nin evsahipliği yaptığı 16'ncı Avrupa Erkekler Voleybol Şampiyonası'nın resmi açılış töreni, İzmir Halkapınar Spor Salonu'nda yapıldı. Oldukça renkli geçen törene, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Nafiz Özak ile CHP Grup Başkan Vekili Kemal Anadol'un şakalaşması ve Shaman tiyatro-dans grubunun gösterisi damga vurdu.

Anadolu danslarından derlenen figürlerin yanısıra modern danstan örneklerin de yer aldığı şov tribünleri coşturdu. Shaman Dans Grubu'nun şovunun iftar saatine denk gelmesi, protokol tribününün bir anda boşalmasına neden oldu.

Açılışa gelen Devlet Bakanı Faruk Özak, orucunu açmak için yerini terkedince, protokolde, aralarında Vali Cahit Kıraç, AKP İzmir Milletvekili Tuğrul Yemişçi, Gençlik Spor İl Müdürü Sabri Sadıklar'ın da bulunduğu grup da koltuklarını terketti.

CHP İzmir Milletvekili Kemal Anadol ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun ise tören boyunca yerinden kalkmaması ve gösterinin tamamını, sonuna kadar izlemesi dikkat çekti. Çiğdem Tunç'un sunuculuğunu yaptığı gösteride, erkek sunucunun, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu, ‘Aziz Kolaoğlu’ olarak anons etmesi ise salonda gülüşmelere neden oldu.

Editör: TE Bilisim