Ergenekon hakkında kitap yazan ve Ergenekon uzmanı olarak bilinen Star Gazetesi Ankara Temsilcisi Gazeteci Şamil Tayyar Ak Parti'lilere Ergenekon'u anlattı.

Ak Parti Siyaset Akademisinin  Ak Parti Kütüphanesi etkinlikleri çerçevesinde dün yapılan konferansa davet edilen Şamil Tayar Ak Parti  Gençlik Örgütü, parti yöneticileri ve milletvekillerinin de izlediği dinletide darbe süreci, Türkiye'nin yakın tarihi ve Ergenekon davası ile ilgili ayrıntılı bir konferans verdi.

Kütüphanenin etkinliği çerçevesinde daha önce Prof. Dr. Halil İnandık ve gazeteci yazar Mehmet Altan'ın da konferans verdiği öğrenildi. Kütüphanede kitabı bululan yazarların davet edidiği konferans dizisine katılan Tayyyar da dün Ak Parti 'lilere uzmanı olduğu Ergenekon ile ilgili uzun bir konferans verdi. Tayyar'ın konferansına miletvekilleri ve parti yöneticilerinin yoğun ilgi gösterdiği dikkat çekti.

Konuyla ilgili Gazeteciler'in sorularını yanıtlayan Tayyar "Davet Ak Parti 'den geldi. Ben bu konuda bildiklerimi her platformda anlatırım. CHP ve MHP de davet ederse gidip konferans verebilirim" dedi. 

Editör: TE Bilisim