Yardım Tırları Yola Çıkıyor.

İstanbul’da başlatılan yardım kampanyası koordinasyon toplantısı Belediye Başkanlarımızın katılımıyla gerçekleştirildi.

 

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin katılımıyla başlatılan dev yardım kampanyasında toplanan yardımlarla dolu tırlar  yarın yola çıkıyor.


İstanbul Times Haber Merkezi 
 

Yardım kampanyasının koordinasyonu için, Ak Partili 26 ilçe Belediye Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileri Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu’nun ev sahipliğinde bir araya geldi.

 

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda düzenlenen yardım koordinasyonu toplantısında büyükşehir belediyesi  ve ilçe belediyeleri tarafından toplanan yardımlar hakkında bilgi paylaşımı gerçekleştirildi.

 

Toplantıya ev sahipliği yapan Ak parti İstanbul İl Başkanı Babuşcu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyeleri deprem olur olmaz ilk yardım ve kurtarma ekipleriyle, bazı yardım malzemelerini acil olarak bölgeye sevk ettiklerini belirtti.

 

Van Depremi sonrası bölgeye yardım amacıyla başlatılan bu kampanyaya vatandaşlarımızın yardımlarıyla büyük bir destek verdiklerini ifade eden Babuşcu, ‘’Yarın itibariyle; çadır, battaniye, kışlık giyecek eşyaları, gıda paketi, su, çocuk bezi ve kadınlar için hijyen malzemeleri ile elektrikli ısıtma cihazları gibi yardımlarla dolu tırlar toplu olarak bölgeye hareket edecek’’dedi.

 

Belediye başkanlarıyla gerçekleştirilen bu koordinasyon toplantısında  deprem bölgesine kısa süreli değil, gerektiği sürece yardım malzemesi gönderilmesi kararı alındı.

Koordinasyon toplantısında ayrıca yardım malzemelerinin özellikle depremin etkilediği köylere gönderilmesi ve İstanbul’daki her ilçenin, felaket bölgesindeki bir köyün ihtiyacını sürekli olarak karşılaması kararlaştırıldı.

 
İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim