AK PARTİ’DEN TEŞEKKÜR YEMEĞİ
 
Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver 29 Mart 2009  yerel yönetim seçimlerine katkı yapan  bin 500 kişilik teşkilat mensuplarına Topkapı  İBB Sosyal Tesislerinde geçen cumartesi akşamı bir teşekkür yemeği verdi.
 
ISTANBUL TIMES/HABER MERKEZİ
 
Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver 29 Mart 2009  yerel yönetim seçimlerine katkı yapan  bin 500 kişilik teşkilat mensuplarına Topkapı  İBB Sosyal Tesislerinde geçen cumartesi akşamı bir teşekkür yemeği verdi. Ünver yaptığı Kısa açılış Konuşmasında teşkilat mensuplarına “Hepiniz çok çalıştınız ve ter akıttınız. Size ne kadar teşekkür etsem azdır. Bu seçimde oylarımız biraz düştü diye sevinen rakiplerimize gerekli cevabı sandıkta vermek adına şimdiden iki sene sonra yapılacak genel seçimlere hazırlanmaya başlıyoruz”  dedi. İlçe başkanı Ünver’den sonra kısa bir selamlama konuşması yapan Belediye Başkanı Murat Aydın’da kısa ama duygusal bir konuşma yaparak kendisine destek veren tüm katılımcılara teşekkür etti.
 
 
PROF.DR.ÖMER DİNÇER’DEN DESTEK
 
İstanbul Milletvekili Prof.Dr.Ömer Dinçer’de yemeğe katılarak Ünver ve Aydın’da destek verdi. Yemeğe katılan katılımcıların gözlerinde mutluk havası hakimdi. Gerek Ünver gerekse Aydın Seçim Koordinasyon Merkezi başkanı Sami Yapar’a Bahar Güngörmüş’e İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine, Kadın Kollarına, Gençlik Kollarına ve emeği geçen herkese ettiler.
 
KATILIMCILARDAN AYDIN’A SEVGİ SELİ
 
Saat 19.30 da başlayan programın 21.30 da bitmesi ile binlerce kişi sıraya girerek Murat Aydın’ı ile teker teker tokalaşarak tekrar tebrik etmelerinin oluşturduğu görüntü görülmeye değerdi. Aydın yaptığı kısa konuşmada “Bu yeni süreçte öyle güzel işler yapacağım ki bıraktığım izler gök kubbede hoş bir sada bırakacaktır”  dedi.
 
Editör: TE Bilisim