Ak Parti’den 2011 çocuğa bayramlık…

Ak Parti Beyoğlu İlçe Başkanlığı, her yıl geleneksel olarak düzenlediği çocuk giydirme programında tam 2011 fakir çocuğa bayramlık hediye etti. Yeni kıyafetlerine kavuşan çocuklar ise büyük sevinç yaşadı.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi, Okmeydanı Cemal Kamacı Spor Kompleksi’nde binlerce kişinin katıldığı bir törenle, ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi 2011 çocuğa bayramlık olarak ayakkabı, pantolon ve kazak’tan oluşan birer set hediye edildi. Çocukların beden ölçülerine göre daha önceden tasnif edilmiş olan bayramlıklar, düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi. Barış Manço şarkılarıyla coşan çocukların sevinci, bayramlıklarını teslim alırken doruğa çıktı. Dağıtılan bayramlıkların sponsoru olan bazı işadamları ise duygusal anlar yaşadı.

2011 ÇOCUK 2011 UMUT

Ak Parti İstanbul Milletvekilleri İsmail Safi ve Sevim Savaşer’in de hazır bulunduğu törende bir konuşma yapan Ak Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Rüstem Dindarol, programın adını bu yıl “2011 Çocuk 2011 Umut” olarak belirlediklerini söyledi ve “çünkü 2011 çocuğumuzun mutluluğu bizim mutluluğumuz ve geleceğe yönelik umudumuzdur” dedi. Dindarol konuşmasına şöyle devam etti: “ Beyoğlu ilçesi olarak, terör saldırıları ve deprem nedeniyle zor günler yaşadığımız bir dönemde aramızdaki yardımlaşma ve dayanışmayı en üst seviyeye çıkararak iyilik ve güzelliklerde örnek bir ilçe olmayı sürdüreceğiz.

Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi, biz insanı sadece ve sadece insan olarak görüyoruz. Tüm fiziki, cinsi, sosyal, ekonomik ve psikolojik vasıflarının daha ötesinde, dilinden inancından, renginden, etnik kökeninden tamamen bağımsız olarak, bir can olarak, yaratılmışların en kutsalı olarak görüyoruz.” (
İTHA)

 

Editör: TE Bilisim