“2013’de Dört Adet Okul İnşaatı Başlayacak”

Programda ilk sözü alan ilçe başkanı Hüseyin Özdemir özetle, “Ak parti olarak eğitim alanında pek çok yatırım yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. 2013 yılı içerisinde Sarıyer'de 4 adet okul inşaatı başlayacak. Ayrıca, çok sayıda okulda güçlendirme çalışmalarına bu yaz başlanacak” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Celal Yılmaz Gültekin de “Her problemin çözümü için uğraşan bir ekibiz. Karşımızda bizlerle ilgilenen Ak parti ilçe yönetimi ve milletvekillerini görmekten son derece mutluyuz ”şeklinde konuştu.

“En Büyük Pay Okul Müdürleri ile Öğretmenlere Aittir”

Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman ise yaptığı konuşmasında “Sarıyer eğitim hizmetleri konusunda büyük aşama kaydetti. Bu başarıda en büyük pay okul müdürleri başta olmak üzere öğretmenlere aittir. Bütün öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.”dedi.

Milletvekili Osman Aşkın Bak da konuşmasında, eğitimcilerden özgüveni yüksek öğrenciler yetiştirmelerini istedi ve dünyada söz sahibi bir ülke olmalarını öğretmenlere borçlu olduklarını belirterek problemleri not aldıklarını hepsiyle tek tek ilgileneceklerini söyledi.

Milletvekili Volkan Bozkır 'da, Avrupa Birliği ve gündeme ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.Son sözü alan okul müdürleri ile konuklar da sorunlarını anlattılar ve yapılan hizmetler için de teşekkür ettiler. 
Editör: TE Bilisim