Ak Parti Eyüp ilçe Kongresi manevi bir havada yapıldı

Hz.Muhammed'in Mekke'den Medeniye hicret ederken yedi ay evinde misafir olduğu Ebu Eyüp El Ensari'nin ismi ile anılan Eyüp'ün kongresinde konuşan protokol üyelerinin bir çoğu bu ilçeye hizmet etmenin diğer ilçelerden daha farklı olduğunu vurgulayarak bunun hem zor hemde de anlamlı olduğunu ifade ettiler.

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber 
 
Tek
liste ile kongreye gidilmesine rağmen coşçu ve heyecanın zirvede olması dikkatlalerden kaçmadı. Kongre Divan başkanlığına il başkan yardımcısı Av.Abdullah Güler'in seçildiği kongrenin diğer divan üyeleri il yönetim kurulu üyelerinden Orhan Uzuner,Atilla Dilek ve Eyüp kadın kolları başkanı ile geençlşk kolları başkanı seçildi. 

ilçe başkanı Seçkin Turan'dan teşkilata selam yola devam  

Ak Parti Eyüp ilçe başkanı Seçkin Turan yaptığı açılış konuşması ile il başkanı Aziz Babuşçu başta olmak üzere yol arkadaşlarına teker teker teşekkür ederek 2014 yerel yönetim seçimlerine daha geçlü bir şekilde hazırlanacak bir kadro ile yola devam edeceklerini söyledi. Konuşmasını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a buradan Ebu Eyyüp El ensarinin manevi huzurunda büyük Ustaya geçmiş olsun diyorum dedi.
Eyüp ilçe Kongresinde ilçe belediye başkanı İsmail Kavuncu,İl başkanı Aziz Babuşçu,teşkilattan sorumlu genel başkan yardımcısı Ekrem Erdem'de birer konuşma yaptı.

Bayrampaşa'nın Kongresi muhteşemdi

Ak Parti Barampaşa İlçe başkanı İbrahim Cemil Yıldız'ın sosyal medya konusunda profesyonel ekiplerden destek alarak günlerdir yaptığı alan çalışmasının sonucu 5 bin kişiye yakın teşkilat mensubunun Otogarın arka tarafınde yer alan 
ORA Arena'da yapılan kongreye katılması dikkatlerden kaçmadı. Gerek Balkanlardan gerekse de yurt içinde bir çok renkli simanın katıldığı kongre görülmeye değerdi.  Eski Milli Futbolculardan Tanju Çolak,Sanayi bakanı Nihat Ergün,AB.bakanı ve başmüzakereci Egemen Bağış,Esenler Belediye başkanı M.Tevfik Göksu,  başta olmak üzere bir çok renkli sima'nın katıldığı kongre coşku içinde geçti.


İstanbul Times Gazetesi Kongrelerde okundu

Ak Parti teşkilatlarının yakından takip ettikleri İstanbul Times Gazetesin'den binlerce adet Eyüp ve Bayrampaşa kongresinde dağıtıldı. Delegeler ve teşkilat mesuplarının dikkatli bir şekilde oldukları manşet haberimiz olan "Ak Parti'de yeni hedef 2014 seçimleri ve Kerbela" haberlerimizin ilgi ile okunması teşkilat okuyor
esprileri ile renklendi.

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)








Editör: TE Bilisim