“Ailede Huzurlu Yaşam Eğitimleri” semineriyle güçlü bir toplumun inşası ve sağlam aile bağlarının kurulmasını amaçlayan AKDEM, Doç. Dr. Kerim Buladı’nın konuk olacağı seminerde, evlilik ve eş seçiminde aranacak kriterler, aile içi iletişim, ailenin mutluluğunu sağlayan dinamikler, çocuk eğitimi, aile içi davranış modelleri gibi konuları ele alarak ebeveynlere daha huzurlu bir ailenin sırlarını açıklayacak.


Eğitimlerde aile bağlarını kuvvetlendirmeyi esas alan konuların detaylı bir şekilde işleneceği seminerde, huzurlu bir aile yaşamını tehdit eden unsurlar da masaya yatırılarak bu tip sorunların tespiti ve kısa vadede çözümleri için cevaplar aranacak. Aile içi iletişim becerilerini arttırıldığı ve aile hayatının manevi temellerinin atıldığı seminerde anne ve babalar toplam 6 haftalık eğitimden geçerek daha huzurlu bir aile için ilk adımı atmış olacak.
İlçedeki tüm vatandaşların “ücretsiz” olarak yararlanabileceği 6 haftalık seminer programının son iki oturumu 29 Aralık 2015 ve 12 Ocak 2016 tarihinde AKDEM seminer salonunda gerçekleştirilecek. 
Editör: TE Bilisim