Cemaat Ak parti Kavgasında Adnan Hoca ne dedi ?

Adnan Oktar: “Fethullah Hocamızı herhalde çok kızdırmış bazıları. Hocamız çok coşkun bir dua yapıyor. İnşa’Allah Cenab-ı Allah Fethullah Hocamızın kalbine ferahlık versin. Başbakanımız’ın kalbine de ferahlık versin. Bütün Müslümanların kalplerini uzlaştırsın.Allah Müslümanları felaketlerden korusun. Onların evlerini de, Müslümanların evlerini de , Fethullah Hocamın evlerini de, talebelerinin evlerini de Allah felaketlerden korusun. Başbakanımız’ı da Allah felaketlerden korusun, hepsine dirlik, düzenlik, güzellik huzur versin. Kalplerine inşirah versin, güçlü iman versin. İttihad-ı İslam’ı sonuna kadar götürme azmi ve gücü versin Cenab-ı Allah. Hz. Mehdi’ye  talebe etsin her ikisini de; bizleri de onları da. İsa Mesih’e bizleri de, onları da talebe etsin. İslam’ın huzurlu güzel sıcak günlerini görmekle şereflendirsin Cenab-ı Allah.

Fethullah Hocamız nur gibi insan. Tayyip Hocam da nur gibi insan.Allah hepsinin kalplerine sürur, ferahlık, iyilik, güzellik versin, barış ruhuyla süslesin ve tezin etsin Cenab-ı Allah inşaAllah. Fethullah Hocamız’ın duasını da Cenab-ı Allah Katına alsın, öfkeden arındırsın, zalimlerin üstüne çevirsin, İslam düşmanlarının, münafıkların üstüne çevirsin.

Dolayısıyla birbirlerine beddua etmesin Müslümanlar. Fethullah Hocamız da öfkesini, gayzını yutsun. Ayet var Kuran’da: “Öfkelerini tutarlar” diyor Allah.  “Affı tut, iyiliği emret, kötülüklerden yüz çevir,” diyor Cenab-ı Allah.

H
ükümet hırsızlardan yana olmaz. Hırsız varsa, kolunu kanun kırar zaten, hukuk kırar.Ama hakikaten bir oyun oynanmış hissi veren bir görünüm de var. Daha önce de bir oyun oynanmıştı, bu da devamıymış gibi göründüğü için hakikaten tedirgin olmuş olabilir. Demokratik yoldan gelen bir hükümeti oyunla yıkmaya kalkmak çirkin olur. Ufak tefek oyunlarla yıkmaya kalkmak çirkin olur. Bir adam hırsızlık yaptıysa gider hırsızlıktan yatar, cezasını çeker. Dolandırıcılık yaptıysa gider dolandırıcılıktan cezasını çeker. Bu hükümeti bağlamaz...”


(Adnan Oktar, 21 Aralık 2013, A9 TV)

 

Editör: TE Bilisim