Beylikdüzü Belediyesi başkan aday adayları yapılan programla teşkilata tanıtıldı. Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Belediye Başkanı Yusuf Uzun, İl Koordinatörü Ahmet Selim Köroğlu, belediye meclis üyeleri, belediye başkan aday adayları ve teşkilat üyeleri katıldı. Yeni yönetim kurulu üyelerinin partililere ve basın mensuplarına tanıtılmasıyla başlayan tanıtım toplantısında açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Nevzat Demiröz, “Bizler kutlu ve mübarek bir görev aldık. En güzeli, en doğruyu yakalamak için yola çıktık” dedi ve İl Başkanı Aziz Babuşçu’ya katılımlarından ötürü çiçek verdi.
“Başarı İçin Yürüyeceğiz”
AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana birçok başarıya imza attığını ve  Türkiye'nin partisi olduğunu belirten Başkan Uzun, Türkiye genelinde İstanbul’da ve Beylikdüzü'nde AK Parti bayrağını yeniden hep birlikte göndere çekeceğiz” dedi. Dünyanın ve insanlığın Türkiye'ye Türkiye'nin de Başbakan Erdoğan liderliğinde AK Parti'ye ihtiyacı olduğunu  ifade eden Başkan Uzun, “Kim aday gösterilirse gösterilsin aday önemli değil, canla başla AK Parti'nin başarısı için yürüyeceğiz” dedi. Beylikdüzü'nde bugüne kadar güzel hizmetler yaptıklarını ve Beylikdüzü'nün fotoğrafının Mart 2009 itibariyle her anlamda değiştiğini de sözlerine ekleyen Başkan Uzun,  “Sevgiyi, saygıyı, kardeşliği dahada yayarak yolumuza devam edeceğiz” diyerek, AK Parti İstanbul  İl Başkanı Aziz Babuşçu'ya özel işlemeli bir vazo hediye etti.
“Zaferi Hediye Edeceğiz”
AK Parti’nin hizmet algısının bir marka olduğunu söyleyen Azizi Babuşcu ise bu seçimin AK Parti’ye bertaraf etmek isteyenler açısından bir final olacağını, aday kim olursa olsun herkesin bu adayın etrafında bütünleşeceğini ve Türkiye sevdalısı Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan'a zaferi hediye edeceklerini belirtti. Daha sonra AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu ile birlikte Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’ni gezen Başkan Uzun, kütüphanenin Beylikdüzü halkına çok büyük fayda sağladığını belirtti. Ardından Türkçe eğitim alan öğrencileri de ziyaret eden İl Başkanı Babuşçu ve Başkan Uzun öğrencilere başarı diledi. 
Editör: TE Bilisim