İddiaya göre Türkan Sarıkaya, geçtiğimiz 8 Şubat günü yaklaşık 5 yıldır tanıdığı Bünyamin F. tarafından darp edildi. Bünyamin F.'nin kardeşi Utku F. ve onun arkadaşı Alican D. tarafından baygın halde 22 yaşındaki kuzeni Seren Gün'ün evine bırakılan Sarıkaya, daha sonra yakınları tarafından Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Beyin kanaması geçirdiği belirlenen genç kadın, buradan da özel bir hastaneye sevk edildi. Yoğun bakıma alınan Sarıkaya, komada geçirdiği 7 günün ardından bu akşam hayatını kaybetti.
Ölüm haberini alan yakınları, hastaneye akın etti. Türkan Sarıkaya'nın babası Haydar Sarıkaya, kızını öldürdüğü iddia edilen Bünyamin F.'nin gereken cezayı almasını istedi. Türkan Sarıkaya'nın cenazesi, Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemenin ardından Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.
Türkan Sarıkaya'ı darp ettiği iddia edilen Bünyamin F. ile Sarıkaya'yı baygın halde evine bırakan kardeşi Utku F. ve onun arkadaşı Alican D., geçtiğimiz günlerde gözaltına alınmıştı. Adliyeye sevk edilen 3 kişi nöbetçi mahkeme tarafından 'adam öldürmeye teşebbüs' suçlamasıyla tutuklanıp cezaevine gönderilmişti. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor 
Editör: TE Bilisim