Başbakan Erdoğan, 3. köprü ile ilgili açıklanan güzergahı yalanladı... Erdoğan, "Açıklanan 3. köprü güzergahı değil.. Belirlenen birkaç güzergah var. Kesinleştiğinde ulaştırma bakanımız ve belediye başkanımızla hep berbaer havadan inceleme yaptıktan sonra güzergahı belirleyeceğiz. Sonra açıklama yapacağız. Eleştirenler birinci köprüye de ikinci köprüye de karşıydılar. Ama onlar karşı çıktıkları şeyleri kullanma konusunda oldukça mahirdirler" dedi.

İSPATLAYAMAYAN ALÇAKTIR, NAMUSSUZDUR

Başbakan Ramazan'ın ilk gününde Kürt açılımını da değerlendirdi... Erdoğan, açılımı eleştirenler için de çok sert konuştu... "İddialarını ispat edemezlerse namussuzdurlar, alçaktırlar" dedi. Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

HALKIN YAKLAŞIMI OLUMLU

"Halkın yaklaşımı olumlu. Biz ülkemizde etnik milliyetçiliği kaldıracağız.
Biz bölgesel milliyetçiliği kaldıracağız.
Öatan topraklarını aynı derecede kalkınmış bir noktaya getireceğiz.
Her etnik unsur her etnik kimlik sahibi şüphesiz ki kimliğiyle övühnebilir. Ama üst kimlik deyince kimse TC vatandaşylığından rahatsız duymasın.

DİNSEL KİMLİĞE DE KARŞIYIZ

Son olarak dinsel kimliğe de karşıyız. Şüphesiz ki diğer dinlere de bizler güvence olmak zorundayız. nasıl ki Müslüman soydaşlarımız için aynı şeyleri bekliyorsak biz de farklı dinlerin mensuplarına aynı şeyi göstermeliyiz.
Efendim onlar yapmıyor. Onların yapıp yapmaması hiç önemli değil.
Biz Müslüman Türk olarak ne yapıyoruz?

SEZEN AKSU İLE GÖRÜŞTÜM

Sezen Hanım'a döndüm. Sezen Hanım'ın hassasiyetinden mutluyum. tüm sanat dünyamızdan bu duyarlığılı bekliyoruz. Bunu paylaşan birçok sanatçımız da var. Olumsuz tepki gösteren de var. Bunlar da olacak. Ama genel olarak yaklaşımlar olumlu.

İSPAT ETMEZLERSE NAMUSSUZDURLAR

Bu projeye ABD projesi diyenler ispatlayamazlarsa alçaktırlar, namussuzdurlar. İdam kararı onların döneminde kalkmadı mı?. İdam kararını kim sümenaltı etti? Bu kadar ithamın altında bu iktidar kalmaz. İddialarını buyursunlar ispat etsinler... Alçaktırlar namussuzdurlar. Bu kadar hakaretlerin iddiaların altında iktidar kalmaz. Türkiye artık gündem belirleyen bir ülke.

Yazar çizer kadrolarını, düşünce insanlarının daha adil davranmaya çağırıyorum. Dikkatli ilerlenmesi gereken bir yol...

Editör: TE Bilisim