Tanık, Babuna ve Hantal Adnan Oktar “Gençlere hitap ediyor” görüşünü savundular.

Hüseyin Çetiner, “yıllar önce henüz A9 televizyonu yok iken Adnan Oktar’ın Harun Yahya ismi ile yazdığı Darwin’in Teorisinin çöküşü ve benzeri kitaplar ile güzel konulara temas ettiğini” ifade etti. Ayrıca canlı Sohbetler programının içeriği hakkında bilgilendirme isteyince şu açıklamayı yaptılar:

“Bizim iyi yönümüz muhafazakar kesim ile laik kesimi uzlaştıran bir anlayışımız olmasıdır. İki kesim arasında bağlantı olmaması, toplumu bölmek ayrıştırmak isteyenler tarafından kullanılabiliyor. Geçmişte bunun bir çok örneği yaşandı. Bir daha benzer olayların yaşanmaması için bizim faaliyetlerimiz, çalışmalarımız çok önemli. İki kesim de bu vatanın insanı, iki kesim de değerli. Katı bir anlayış olduğunda muhafazakar kesimin sahillerde yaşayan halka, laiklere ulaşması mümkün olmuyor. İki taraf da kendi içinde yaşıyor. Biz Kuran’ın demokrasi, laiklik ve özgürlüğü getirdiğini anlattığımızda iki tarafın da ön yargılarını ortadan kaldırmış oluyoruz. Ama bazı bağnazlar toplumu bölme konusunda kararlı gibi görünüyor, biz de bunu düzeltmeye çalışıyoruz. Kardeşce birlikte sevgiyle yaşayacağız.”

İstanbul Times Haber Merkezi / Yusuf Karakaş

FETÖ’den çok zarar gördük

Ülkemizin Selameti için Cumhurbaşkanımızın ve Cumhur İttifakının Yanındayız

Konuklar yapılan sohbette 1999’dan FETÖ deşifre olana kadar kendi yapıları ile uğraşıldığını bir çok maddi ve manevi bedel ödediklerini ifade ettiler. 24 Haziran 2018 seçimlerinin ülkemiz ve gönül coğrafyamız için çok önemli olduğunu belirterek Recep Tayyip Erdoğan’ın başında olduğu Cumhun İttifakı’na karşı açık desteklerinin devam ettiğini söylediler. Ayrıca hakkın ve hakikatin yanında durmaya devam edeceklerini vurguladılar.

Hüseyin Çetiner ziyaret ve kitap için teşekkür etti

Konuklarını Türk misafirperverliği ile ağırlayan Çetiner şunları söyledi: “Zahmet edip bizi ziyaret ettiğiniz ve kitap hediyeniz için teşekkür ederim. Dünyanın üzerimize geldiği bu günlerde hep beraber ülkemizi selamete çıkaracak siyasi kadrolara sahip çıkmamız gerekiyor. Yayın grubu olarak hakkı, adaleti, doğruyu savunuyoruz, inşaAllah 24 Haziran 2018 seçimleri ülkemiz için hayırlı ve uğurlu olur.”

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim