500 Istanbul, 2017 yılına hızlı bir giriş yaptı ve işe alım süreçlerinde oyun değiştiren atılımlarıyla öne cikan Peoplise girişimine yatırım yaptı.
Peoplise, insan kaynaklari için inovatif teknolojik çözumlerle, kurumların hali hazırdaki işe alim sureclerini iyilestirerek daha etkin bir aday deneyimi yaratiyor. Sosyal medyadan uygun adayları çekip, hızlı ve verimli şekilde değerlendirdikten sonra, seçilenleri tutundurmayı sağlayan çözümleri aylık servis aboneliği şeklinde sunuyor.
Kurumlar optimizasyonla tasarruf ederken, sosyal medya, analitik ve video teknonolojileri ile ise alim sureclerini 10 kat hızlandirıyorlar.
Bugune kadar 500 binin uzerinde adayın degerlendirildigi Peoplise platformu, aralarında global devlerin de bulundugu elliden fazla kurumsal müşteriye hizmet vermekte.
ODTU TeknoJUMP ve Go-Global hizlandirma programları ile TUBITAK’ın da desteklemiş oldugu Peoplise, ilk yatirimini 2016 Haziran ayında Revo Capital’dan almış ve Londra ofisini hayata geçirmişti. Peoplise, 500 Startups ağı ve Londra operasyonları ile Avrupa ve takiben ABD pazarlarında etkin olmayı hedefliyor. 
Editör: TE Bilisim