Sivil toplum kuruluşları ve belediye olarak ‘herkes okusun’ prensibinden hareketle kaderin bir cilvesi sonucu cezaevlerinde olan vatandaşlar için Ramazan’ın son on gününden beri üzerinde yoğunlaştıkları kitap kampanyasıyla ilgili bilgi veren Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün başlatmış olduğu kitap okuma kampanyasına da bu şekilde destek olduklarını bildirdi. Başkan Uzun, “Cezaevlerine umarım hiçbir arkadaşımız düşmez. Kitap okumaya hepimizin ihtiyacı var. İçeride olan vatandaşlarımızın da okumaya vakitleri olacaktır. Dilerim bu kampanya amacına ulaşır. Kampanyaya bir kitapla dahi katkıda bulunan tüm vatandaşlarımıza ve kurumlara müteşekkirim” dedi.
 
Kader Mahkumları Derneği Başkanı Necdet Yüksel kampanyaya katkıda bulunan Beylikdüzü halkına, İlçe Müftülüğü’ne ve Beylikdüzü Karadenizliler Derneği’ne (Beykarder) ve tüm kolilerin kargoyla cezaevlerine ulaşım masraflarını üslenen Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’ne (MÜSİAD) teşekkür etti.
 
AK Parti Adana eski Milletvekili Recep Garip de böyle bir kampanyada yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sosyal ve kültürel faaliyetlerden yararlanamayan içerdeki insanlarımızın faydalanması için Ramazan ayının son etkinliklerinden olan başlatmış olduğumuz bu kampanyayı bugün sonuçlandırdık” diye konuştu.
 
Konuşmaların ardından ilk koliyi, Başkan Uzun kamyona taşıdı.
Editör: TE Bilisim