İlk Konuşma Okul Müdürü Dilek Gürel’in Oldu  

Fatma Süslügil İlkokulu Müdürü Dilek Gürel yaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi ”Eğitim ve Öğretim yılı başında velilerimizden canlarının bir parçası olan evlatlarını emanet alarak yetiştirmeye çalıştık. Bugün kısa bir süreliğine emanetleri yine ebeveynlerine teslim etmek için bir araya geldi.  Karne notları elbette çok önemli ancak notları iyi olmayan çocuklarımızı azarlamak ve kızmak yerine onları nasıl destek olup yeni dönemde zayıflara düzeltmeye çalışmanız doğru bir yöntemdir.  Velilerimize, öğrencilerimize, diğer okul müdürlerimizi ve protokolümüzün değerli üyelerine bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederiz.” Şeklinde sözlerini tamamladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt ise ilçemizi eğitim alanında daha iyi yerlere getirmek için hep beraber çalışmalıyız dedi

Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt ise havanın sıcaklığı nedeni ile konuşmasını kısa tuttu. Yeşilyurt ise şunları söyledi ”2015-2016 Eğitim ve öğretim sezonunu başarı ile tamamladık. Gelecek sezon ise Veli ,Öğrenci, öğretmen ve okul  idarelerimiz ile  el ele vererek daha da başarılı çalışmalara imza atabilir. Bugün burada bulunan protokol üyelerine, velilere, öğrencilere ve kapanış törenimize ev sahipliği yapan Fatma Süslügil İlkokulu Müdürü Sayın Dilek Gürel’e ve yardımcılarına teşekkür ederim “ dedi.

Öğrencilerin folklor gösterisi ve Müzik ziyafetinden  sonra sınıflara geçilerek karne dağıtımı yapıldı.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim