Tramer Kaydı

Özellikle ikinci el piyasasının en çok ziyaret ettiği tramer kaydı sonuçları, SMS ile 5664’e gönderilen araç plakası ile öğrenilmektedir.

Pek çok araç sahibinin plakasını gizlemesi, bu sorgulama konusunda kuşkuların oluşmasına neden olabilmektedir. Araç satın almak isteyen kişiler, aracı satan kişiden aldıkları bilgileri teyit etmek için bu sistem üzerinde kayıtlı olan bir ağır hasar durumunun söz konusu olup olmadığını öğrenmek isterler ve plaka üzerinden bu sorgulamayı yapabilmektedir.

Güvenilir bir sistem olan ve kayıtlı tüm bilgileri listeleyen bu sistem, ikinci el araç alacak olanlar için bir kurtarıcıdır.

Sorgulama Nasıl Yapılır?

Hakkında bilgi almak istediğiniz aracın plakasını http://www.tramersorgu.com/ a giriyorsunuz yada 5664’e mesaj atıyorsunuz ve saniyeler içinde tramer sorgulama sonucu size geliyor.

Ancak dilerseniz, poliçe ve değişen parça gibi sorgulamaları da yapabilirsiniz ve bunlar için de ayrı ücret ödersiniz. Bu sorgulamaların her biri için ödeyeceğiniz olan ücret de ayrı olarak alınmaktadır.

Siz de istediğiniz bilgiyi öğrenebileceğiniz bu sistem sayesinde satın almak istediğiniz araçla ilgili kayıtlı olan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. 

Editör: TE Bilisim