Unutulmamak Çok güzel bir duygu 

6 Şubat 2008 'de ilkeli ve tarafsız bir şekilde her kesimin sesine kulan veren yayıncılık anlayışı ile yayın hayatına başlayan İstanbul Times Yayın Grubu 'na bugün bir çok kurum ve kuruluş tarafından 10 ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü Nedeni ile ziyaretler yapıldı.

Konukları kapıda karşıladık

İstanbul Times Yayın Grubu imtiyaz sahibi Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner, Sokağın Nabzı Programını yapan Çağla Pekgüleç, Hayatın içinde programının sunucusu
Müzeyyen Kurt ve Kameraman Erhan Şahin bütün konuklarını kapıda karşılayarak stüdyoda ağırladılar. 

Asuman Sula Durmuşoğlu Önce telefon ile arayarak ekipçe günümüzü kutladı daha sonra meyveli bir çiçek ile süprizini yaptı 

Trabzon Dernekleri Federasyonu Kadın Kolları Başkanı,Ak Parti İstanbul İl Kadın Kolları yönetim Kurulu Üyesi,Geleceğim Zeytinburnu Platformu Yönetim Kurulu üyesi Asuman Sula Durmuşoğlu 10 Ocak sabahı erken saatlerde Yayın Grubumuzun İmtiyaz sahibi ve kurucusu Sarı basın kartı sahibi Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner'i telefon ile arayarak grubumuzda çalışanlar başta olmak üzere bütün çalışan gazetecilerin gününü kutladı. Daha sonrada Turnçgiller familyasına ait meyvesi olan muhteşem bir çiçek ile kendisi bizzat gelerek günümüzü kutlaması bu seneki 10 Ocak çalışan gazeteciler günü için güzel bir anı oldu.

 
Ak Parti Zeytinburnu Kadın Kolları Başkanı Emine Çakır ve Yönetimi 

Ak Parti Zeytinburnu Kadın Kolları Başkanı Emine Çakır ve çalışma arkadaşları'da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile  bizi unutmadıklarını gösterdiler.

Ziyaret nedeni ile güncel,siyasi konular ve referandum hakkında konuşmalar yapıldı.  Kadın kolları başkanı Emine Çakır şunları söyledi "Zeytinburnu ilçesinde yönetim merkezi olan İstanbul geneline gazete neşriyatı,internet yayıcılığı ile de bütün dünyaya haber ve televizyon yayıncılığığı yapan İstanbul Times Yayın Grubu Kurususu Hüseyin Çetiner  başta olmak üzere bütün gazetecilerin 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü en kalbi duyglarımla kutarım. Gazete ve televiyon varsa demokrasi vardır. Ancak Yayın organlarının kritik durumlarda kendi ülke gerçeklerini göz önünde bulundururak çalışmalarını yapmalarını bir siyasetçi olarak beklediğimi ifade etmek isterim. Ülkemiz şu  an zor bir süreçte geçiyor ama her şey daha güzel olacak" dedi.




Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Dernek(ZEYMADER) Başkanı Suat Sarıkaya'da Ziyarete geldi
 
Suat Sarıkaya 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü başta İstanbul Times Yayın Grubu ailesine akabinde de zor şartlarda kar, kış demeden bizlere haber sunmaya gayret eden gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlarım dedi.



Taha Nusret Bozkurt ve Yardımcısı Nurşen Örnek'ten Anlamlı Ziyaret 

Yoğun Kar yağısından dolayı bir çok engelsiz insanın sokağa çıkamadığı bir günde 10 Ocak çalışan Gazeteciler günümüzü kutlamak üzere gazete merkezimizde bizi ziyarete gelen Zeytinburnu Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Taha Nusret Bozkurt ve yardımcısı Nurşen Örnek'in bu davranışı bizi duygulandırdı. Borkurt ve Örnek başta İstanbul Times Yayın Grubunda çalışan gazeteciler olmak üzere bütün gazetecilerin 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutladı.   



Asuman Sula Durmuşoğlu Gazeteciler Günümüzü kutladı


Telefon ve çiçekleri ile bizleri onurlandıran dostlarımıza teşekkür ederiz

Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver,Tanıtım ve Medyadan sorumlu ilçe başkan yardımcısı Ahmet Kaya,Erbakan Vakfı İstanbul il yönetim kurulu üyesi Mali Müşavir Mustafa Dönmez, Zeytinburnu ilçe başkanı Onur Dolar, Zeytinburnu Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Nadiye Polat, Çapa Bilim Koleji Kurucusu Maksut Konyar başta olmak üzere telefon ile arayarak 10 ocak çalışan gazeteciler günümüzü kutlayan herkese teşekür ederiz.

İşte sosyal medyada günümüzü kutlayan gazeteci dostları 





Editör: TE Bilisim