İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği (İYGAD),  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir söyleşi düzenliyor. 'Yerel Gazeteciliğin Türkiye'deki dünü, bugünü ve sorunları' konulu söyleşinin konuğu Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Mehmet Köşker olacak.

İstanbul Times Haber Merkezi


İYGAD Yürütme Kurulu bugün (6 Ocak 2016 Çarşamba) Başkan Yardımcısı Celal Karaali'nin ev sahipliğinde, Küçükçekmece'de bulunan Kent Yaşam Gazetesi'nde toplandı. Toplantı sonrası; rutin olarak düzenlenecek olan 'Aylık İYGAD' buluşmaları kararı doğrultusunda bu buluşmaların ilkinin '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde yapılmasına karar verildi. Bu gün dolayısıyla bir söyleşi yapılması kararlaştırıldı.

İstanbul 3.Bölgede ilk günlük yerel gazeteyi kuran ve yöneten, daha sonra yaygın medyada bir çok basın organlarında görev aldıktan sonra şuanda Basın İlan Kurumu İstanbul Şube Müdürlüğü görevinde bulunan, deneyimli gazeteci Mehmet Köşker söyleşide deneyimlerini anlatacak.

9 Ocak 2016 Cumartesi günü saat 12.00-14.00 arasında, Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek söyleşiye İYGAD üyelerinin yanı sıra İstanbul geneli görev yapan bütün medya mensuplarının da ilgi göstermesi bekleniyor.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
Editör: TE Bilisim