Haklarımızı ne kadar kullanıyoruz ?

Her sene 10 Aralı'ta kutlanmaya başlanan dünya insan hakları haftası kaymakamlıklar bünyesinde kurulan "İnsan hakları kurulları" tarafından değişik etkinliklerle kutlanıyor.

İstanbul Times Haber Merkezi

Başakşehir kaymakamı ve aynı zamanda Başakşehir insan hakları kurulu başkanı da olan ilçe kaymakamı Cevdet Can yeni bir ilçe olmalarına rağmen bu sene insan hakları haftasını Deposite A.V.M. de değişik bilgilendirme broşürleri dağıtarak kutlayacaklarını söyledi.İnsan hakları konusunda biliçlenmek isteyen tüm vatandaşları 10 Aralık 2010 saat 14.30 da Depsite A.V.M.ye beklediklerini söyledi.

Basın ve tantım komite başkanı Çetiner'da şunları ifade etti  

Gazetelerimiz adına Başakşehir insan hakları kurulu yönetim kurulu üyesi ve basın-tanıtım komsiyon başkanı Hüseyin Çetiner'de 10 Aralık dünya insan hakları haftası nedeni ile şunlaru söyledi " Öncelikle tüm dünyada hiç bir canlı'ın hakkından mahrım edilmediği günler diliyorum.  Hele hele canların en şerefli yaratılmışı olan insanların bu haklarından hiç mi hiç mahrum edilmediği ve edilemeyecği günler diliyorum.

Yönetim kurulu üyesi bulunduğum Başakşehir insan hakları kurulu olarak düzenli toplantılarımızı başkanımız Kaymakam Cevdet Can'ın başkanlığında icra ediyoruz.Kanunlar ile bize verilen tüm görevlerimizi eksiksiz olarak yerine getirdiğimizi düşünüyorum.Biz bu sene bu haftayı ilçemizin en büyük A.V.M.si olan Depositede halkımız ile birlikte kutlayacağız diyen Çetiner insan hakları ihlallerinin en az seviyeye indiği günlerde buluşmak üzere tüm insanlara hayırlı ve bereketli günler dilerim dedi.  

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim