TOKİ Garantisi,Fuzul Group Uzmanlığı ile başlayan TEM Avrasya’ya Yoğun ilgi

Başakşehir bölgesinde inşa ettiği projelerle ön plana çıkan Fuzul Yapı, merakla beklenen Gaziosmanpaşa projesi için çalışmalara başladı.

TOKİ ihalesini 15 Temmuz 2016'da Yol İnşaat ile alan Fuzul Yapı ‘nın TEM Avrasya projesi görücüye çıktı.

İstanbul Times Haber Merkezi / Merve Saraç 

Projede bir süre önce ön talep süreci başlamıştı. 5 Mayıs 2017’de ise satışlara başlayan TEM Avrasya Konutları'nın basın lansmanı 9 Mayıs 2017 tarihinde yapılacak.

TEM Avrasya Konutları adı verilen proje, Avrupa Konutları TEM'in hemen yanında yer alıyor.

Gaziosmanpaşa’da TEM’in hemen kenarında inşa edilen Fuzul TEM Avrasya Konutları; Maslak’a 5 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 10 dakika, Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 350 metre ve Atatürk Havalimanı’na 25 km mesafeyle İstanbul’un iş ve yeni yaşam merkezinin tam kalbinde yükseliyor.

Bölgenin prestijli yeni yaşam merkezi TEM Avrasya Konutları'nda büyük bir spor salonu, cami ve lise de yer alacak.

Fuzul Yapı Tem Avrasya konutlarında Bloklar 17 ila 18 katlı olarak tasarlandı. Fuzul TEM Konutları'nda 362 adet 2+1, 233 adet 3+1 ve 17 adet 4+1 daire bulunuyor.

Mahmut Akbal Halkımıza teşekkür ederim dedi

Fuzul Yapı Yönetim Kurulu başkanı Mahmut Akbal Gazetemize şunları söyledi “Görücüye çıktığımız gün ciddi bir talep ile karşı karşıya kaldıklarını ifade ederek TEM Avrasya konutlarının iyi bir lokasyonda inşaa edilmeye başlandığını ifade ederek halkımızın projemize karşı gösterdikleri ilgi ve alaka için teşekkür ederim” dedi.

138 milyon 600 bin TL yatırımla hayata geçirilen Tem Avrasya Konutları projesinde konut teslimlerinin Aralık 2019’da yapılması planlanıyor.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim