Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin öğrencilerin yaz tatillerini daha verimli geçirmeleri sağlamak amacıyla düzenlediği Yaz Spor Okulu düzenlenen açılış töreni ile başladı. 1426 öğrencinin başvuru yaptığı Yaz Spor Okulu’nda 7 farklı branşta eğitim verilecek.

İKİ DÖNEMDEN OLUŞACAK

Yaz Spor Okulu’nun açılışı nedeni ile Gaziosmanpaşa Stadında düzenlenen törende kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, 2016 Yılı Yaz Spor Okulu’nun ilk döneminin açılışının yapıldığını belirterek, “Bizler Gaziosmanpaşa Belediyesi olarak gençlerimizin, çocuklarımızın geleceğini önemsiyoruz. Bu konuda kayıtsız kalmıyoruz. Bu yıl da, her yıl olduğu gibi sizlerle buluştuk. Siz değerli velilerimiz ve çocuklarımızla bir arada olmaktan, sizlere hizmet etmekten inanın mutluluk duyuyoruz” dedi.


YOĞUN KATILIM

Yaz Spor Okulu’na katılan öğrencilere teşekkür eden Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, özellikle tekwando kursuna yoğun bir başvurunun olduğunu belirtirken, verilecek olan her branştaki eğitimin hayırlı ve yararlı olmasını temenni ederek “Çocuklarımıza başarılar diliyor, bu katılımın sürekli olmasını istiyoruz. Yaz okulları çocuklarımızın gelişimi için son derece önemli. Bu yüzden velilerimize de sorumluluk düşüyor. Biz çocuklarımızı teslim alarak sorumluluğu üzerimize aldık. Çok verimli ve güzel bir dönem geçireceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim