Başkan sözünde durmadı iddiası

Gaziosmanpaşa  Meydanında rast geldiğimiz bir vatandaş Belediye başkanımız Sayın Hasan Tahsin Usta Kentsel dönüşüm işini güzel planlayamadı. Biz başlangıçta yapılanın eksik olduğunu söylemeye çalıştık. Başkan bizi dinlemek yerine bize yani halka  kabadayılık yapmaya çalıştı. 57 Kişi bir araya gelip dernek kurduk şu an 3 bin kişi olduk. Biz bakanın yaklaşımından hiç menün değiliz dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç


Bir diğeri evlerimiz yıkıldı bize 700 TL kira yardımı yapılıyor ama biz 1.400 TL  ödüyoruz evlerimiz yıkıldı ama daha inşaata bile başlanmadığını iddia ederek çok mağdur olduklarını söyledi.

Sorun Çok Büyük Ciddi Kavgalar Hatta Ölümlü Olaylar Yaşanabilir

Yayın Grubu olarak yaptığımız söyleşiyi birkaç dakika daha uzatsaydık Gaziosmanpaşa meydanında ciddi bir kavga çıkabilirdi. Sadece tek bir vatandaşın Belediye başkanını savunacak olması karşısında bir çok kişi araya girerek sen ya kasıtlı bir şekilde başkanı destekliyorsun yada bizim gibi canın yamıyor susacaksın ve halkın sorunlara saygı duyacaksın sözleri  ile susturuldu.

Yaralamalı kavga çıkma endişesinden dolayı Sokak  Röportajımızı yarım kestik ama bu bile Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın kentsel dönüşüm ile alakalı balının dertte olduğuna yeterli bir kanıt oldu.

Mutlaka Sokak Röportajı Videomuzu haberin sonunda tıklayıp izleyin…

(VİDEO AZ SONRA YAYINDA)…

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

Editör: TE Bilisim