Bu senede Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Sanayici İş adamı Adnan Başdemir başkanlığında bayramlaşma yapıldı

Vakıf başkanı iş a damı Vedat Toy ‘un Hac  farizası için kutsal beldelerde olması nedeni ile bayramlaşma programına Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyesi sanayici İş adamı Adnan Başdemir Başkanlığında bayramlaşma programı yapıldı.


İstanbul Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç

Kendisi de İzollu İkizpınarlı olan Kırklareli Vali yardımcısı Mustafa Yüksel Karadağ başta olmak üzere çok sayıda vakıf üyesi ve yönetimi bayramlaşma programına katıldı. YİK başkanı Adnan Başdemir bayramlaşma nedeni ile kısa bir konuşma yaparak söyle dedi “Vakıf başkanımız sayın Vedat Toy Hac Farizası için Mekke’de hepinize selamları ve duaları var. Vakfımızın kurucuları ve üyeleri  1995 yılından bu yana Ramazan ve Kurban bayramlarında vakıf merkezlerinde bayramlaşma programında bir araya geliyorlar. 

Bu çok güzel ve hayırlı bir iştir. Yine hepinizin bildiği gibi bizim asıl  kuruluş gayemiz gençlerimizin eğitimlerine katkı sunmak adına 500 ‘e yakın Yüksek Öğretim Kurumu talebesine burs veriyoruz. Kim başkan olursa olsun bu önceliğimiz hiç değişmedi  inşallah’ da değişmeyecek. Tekrar hepinizin bayramını en kalbi duygularımla kutlarım”
dedi.


Vakfın denetleme kurulu üyesi olan yayın Grubumuzun imtiyaz sahibi gazeteci yazar Hüseyin Çetiner burada olan hazirun ve olmayan diğer üyelerimizin ve bursiyerlerimiz başta olmak üzere bütün Müslümanların Kurban bayramını en kalbi duygularımla kutlarım dedi.


Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim