Kendini eğitime adayan bir vakıf İzollu 
 
Her yıl 500’e yakın Üniversite öğrencisine burs vererek bugüne kadar binlerce öğrenciyi mezun etmenin mutluğunu yaşayan İzollu Vakfı eski ve yeni yöneticileri vakıf merkezinde büyük bir aile olarak toplanıp bir birleri ile bayramlaştılar.


İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber
 
Vakıf başkanı Adnan Başdemir 1995 yılında kıt imkanlarla kurdukları İzollu vakfının bugün beş yüz öğrenciye burs verecek konuma gelmesinde hemşehrilerinin büyük desteği olduğunu ifade ederek kuruluşumuzdan bugüne bize destek verip bugün ebediyete irtihal eden tüm destekçilerimize Allah’tan rahmet diliyorum dedi.
 
Başdemir daha sonra Vakfın yaptığı çalışmalar hakkında bilgi vererek vakıf üyelerinin yapacağı fikirsel katkıya daima önem verdiklerini ifade etti. Vakıf başkanı kuruluşumuzdan günümüze kendimize “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır” Hadis-i şerifini rehber edindiklerini söyledi.
 
Bayramlaşmaya katılan tüm üyelerin kendilerini kısaca tanıtmalarından sonra fikir beyan eden üyeler de kısaca duygu ve düşüncelerini beyan ettiler.
 
Vakfın kurucuları içinde yer alan ve şu an denetleme kurulu üyesi olan gazetemizin imtiyaz 
sahibi Hüseyin Çetiner’de şunları söyledi “ Gazetecilik mesleğimizin gereği olarak bir çok il ve bölge vakıf ve derneklerin toplantılarına katılıyoruz. Nüfus olarak Malatya’nın en küçük ve şirin ilçesi olan Kale (İzollu) da iş adamlarının ve hayırseverlerin 500’e yakın öğrenciye burs vermesini başka bir vakıf ve dernekte görmediğini ifade etti. Çetiner bu kadar önemli bir işi yapan vakıf yöneticilerine teşekkür etti.
 
Eski vakıf başkanı Arif Karaca, Vedat Toy ve diğer vakıf emektarları da daha iyi işler yapılması ile alakalı fikir ve önerilerini ortaya koydu.
 
Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
 
 
 
Editör: TE Bilisim