Gençlik Hareketi Derneği Genel Başkanı Hayrettin Yıldız "Biz yerde bulduğu ekmeği alıp öperek yüksek bir yere koyan bir gençlik hayal ediyoruz"dedi

Hayrettin Yıldız
mezunu olduğu Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunlarına  verilen iftara dernek olarak ev sahipliği yaptı. Yıldız Gazetemize yaptığı konuşmada şunları söyledi "Bugün Burada Gençlik Hareketi Dayanışma Derneği olarak benim de mezunu olduğum okulun mezunları ile iftar da bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Biz dernek olarak gençlerin olduğu her yerde olmak istiyoruz. Burada şu an yüzlerce mezun var ama sizinde gördüğünüz gibi % 90'ı genç. Biz yaptığımız çalışmalar ile genç nesillere örnek olmak istiyoruz. Günlük hayatımızda gençlerin bozulması adına yüzlerce metot uygulayan kurum,kuruluş ve kişi var. En  basiti sosyal medyada Selamünaleyküm yerine gençlerin S.A. ibaresini kullandığını hepimiz biliyoruz. Oysaki bunun hiç bir zaman Esselamünaleyküm'ün yerini tutamayacağını bilmemiz gerekir. Bu tür yanlış ve hatalar belli bir süre sonra sıradan bir uygulama haline geliyor. Amacımız kimseyi terbiye etmek değil ancak yanlş giden veya yanlış bilinen bazı şeylerin doğrusnu ortaya koyarak gençlerimize doğrusu bu diyebilmek adına yola çıktık. Şu an 10 ilimizde şubemiz var. Amacımız gelecekte daha çok yerde olmak isteriz. Bizim derneğimize kendisini genç sayan herkes üye olabilir. Üye yapımızı herhangi bir yaş ile sınırlamadık. Amacımız gençliğe hizmet olduğu için bu konuda katkı yapabilecek herkese kapımız sonuna kadar açık"dedi.

Derneğin Halkla İlişkiler Birim Başkanı ve Başkan Yardımcısı Fatma Susur'da yayaışları ile örnek bir gençlik istiyoruz dedi

Derneğin Haklla ilişkiler Birim Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Fatma Susur ise sunları söyledi "Herkes geleceğimiz olan gençler için mutlaka bir şey yapabilir. Bizlerde daha kurumsal çalışmalar yapmak için dernek çatısı altında bir araya geldik.Teknojoji'nin gelişmesi ile gençleri kandırmak ve başka istenmeyen yollara sevk etmek daha da kolaylaştı. Bizler yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar ile genç kardeşlerimizi bu tuzaklara karşı uyarmak ve milli manevi duygular ile bezenmelerini sağlamaktır. Bir kaç gün sonra Ramazan bayramını idrak edeceğiz İslam aleminde akan kan ve gözyaşının bir an önce son bulması için hepimiz rabbimize dua edelim. Bütün Müslümanların Mübarek Ramazan bayramını en kalbi dugularımla kutlarım"dedi.

Derneğin Teşkilat başkanı da şunları söyledi "Gençlik Hereketi Dayanışma Derneği olarak çalışmalarımızın tamamını gençlere yönelik yapıyoruz. Sizin gibi medya organlarının çalışmalarımıza yer vermesi bizim sesimizi daha çok gence ulaştıracak. Sizlere çok teşekkür ederim.Bundan sonrada sizleri sesimiz olmaya bekliyoruz"dedi.


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)






Editör: TE Bilisim