Fuzul  Ev  Genel Müdür yardımcısı AYDIN ÖZKAN sistemimiz İMECE paylaşımı mantığı gibi çalışıyor

Çetiner, ilk olarak teknik bilgileri hakkında Fuzul Ev Genel Müdürü yardımcısı Aydın Özkan’a sorular sordu. Özkan Fuzul Ev ile alakalı şunları söyledi “Biz Fuzul  Ev olarak kendimize dar ve belirli bir sınır çizmedik. Türkiye’yi potansiyel bir Pazar olarak görüyor,herkese hitap ediyoruz. Şirket olarak Fuzul Grubun Konut ve otomotiv sektöründe elde etiği başarılardan aldığımız güç ile 5 yıl içinde 60 bin kişiyi Ev’lendireceğiz dedi. Özkan çalışmalarının 81 vilayeti kapsadığını ifade ederek  herkes bütçesi oranında bizim sistemimiz ile daire sahibi olabilir” dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi /Çağla Pekgüleç

Sisteme giren kişiler ne zaman daire sahibi olabilir ?

Satın aldığı dairenin fiyatı,ödeyeceği peşinat ve aylık taksit miktarlarına göre evi teslim alacağı süre değişebiliyor. Bu sistemi Anadolu da yapılan İMECE usulü çalışmaya benzetebiliriz. Daha iyi anlaşılsın diye şunu söylemek isterim. Ee hanımları altın günü yapıyorlar. Biz de Fuzul Ev sistemi ile bu çalışmanın  daha profesyonelini ve garantilisini yapıyoruz dedi.

Diyelim ki 50 Bin TL Peşin,dairesi çıkana kadar da 50 bin TL taksit ödedi siz bunun tapusunu verene kadar ödediği paranın güvencesi olarak ne tür bir garanti veriyorsunuz ?

Bu işin en önemli özelliği Faiz,banka vs.gibi kurumların olmamasıdır. Fuzul Grup olarak 1992 den beri on binlerce  kişiyi araba ve ev sahibi yaptık.Bu süre zarfında çok şükür hiçbir  kimse ile mahkemelik olmadık ve sorun yaşamadık. Diyelim ki sisteme katılan birisi dedi ki bana daire teslim edeceğiniz güne kadar benim ödediğim peşinat ve taksitler için güvence verin derse de bu konuda her türlü güvenceyi verebiliyoruz.

Aydın bey son olarak izleyenlerimize ve okurlarımıza neler söylemek istersiniz ?

Fuzul Ev Yönetim Kurulu başkanımız sayın Eyüp Akbal’ın direktifleri doğrultusunda Fuzul ev bünyesinde 86 tane çalışma arkadaşım ile 5 yıl içinde en az 60 bin kişiyi bu sistem ile ev sahibi yapmak adına Türkiye’nin değişik vilayetlerine şubeler açtık ve açacağız. Fuzul Grup güvencesi ile hedeflerimize de ulaşabileceğimizden şüphemiz yok.

Fuzul Gurup  Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı ve Fuzul Ev Yönetim Kurulu başkanı Eyüp Akbal 2016 ülkemiz için ve grubumuz için atılım yılı olacak dedi

İstanbul Times Tv ve İstanbul Time s Gazetesi olarak Fuzul Ev’in İstanbul Vatan caddesindeki genel müdürlüğünü n kapısından içeri girer girmez kurum çalışanlarının güler yüzü ve samimi yaklaşımları dikkatimizden kaçmadı. Bugüne kadar yüzlerce mekanda çekim yaptık. İlk kez Eyüp Akbal yemek yiyip yemediğimizi sordu. Bizde teşekkür ederek söyleşimizi yapalım başka programlara geçeceğimizi ifade ettik.

Akbal şunları söyledi ”Türkiye 2015’in  son altı ayında iki seçim yaptığı halde ekonomik büyüme çok kötü olmadı. Şu an 3.5 yıl seçim yok ve herkes önünü daha net görüyor.  2016’nın hem ülkemiz için hem de Fuzul Grup için ciddi bir atılım yılı olacağını umuyorum. Şu an 2016’ın ortalarında biz 1.500 konutluk bir proje daha hayata geçireceğiz. Fuzul ev olarak da Türkiye’nin 81 vilayetinde isteyen vatandaşlarımızı Fuzul Ev ile daire sahibi yapmanın mutluluğunu yaşayacağız. Kısa sürede Türkiye’nin 7 bölgesinde ve toplamda 25 yerde Fuzul Ev’in şubelerini açacağız.

Fuzul Grup olarak 1992’den beri sektörün içindeyiz. Hiçbir müşterimiz ile ciddi ve büyük sorunlar yaşamadık. Gelecekte de yaşamamak adına elimizden gelen her şeyi yapıyoruz diyen Akbal İstanbul Times Tv olarak yaptığınız sokak söyleşileriniz  başta olmak üzere  haber portallarınız ve gazetelerinizde yaptığınız yayınları ilgi ile takip ediyorum.  Başarılarınızın devamını dilerim  diyerek  ekibimizi samimi ve içten bir şekilde kutlaması bizleri mutlu ve memnun etti.

Haberin Videosu az sonra yayında olacak mutlaka izleyin 

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim