Fatihan Turizim’in sahibi Abdullah Karaca aynı duygu ve düşünceleri paylaşan arkadaşların beraber umre yapmasının çok güzel  olacağını ifade ederek talep olması halinde Nisan 2016 da STK idarecilerinden oluşan Umre olabilir dedi.

Fatihan Turizm sahibi kahvaltılı toplantıya katılan katılımcıların STK’lara yönelik bir umre olup olmayacaklarını sormaları ile Abdullah Karaca  neden olmasın hep beraber güzel bir organize yaparsak dünya Kur’an birincisi hocalarımızın rehberliğinde dop dolu 14 gün sürecek ve 900 Amerikan doları bedel ödenerek hep beraber kutsal beldelere gidip gelebiliriz dedi.


İstanbul Times Haber Merkezi /Özel Haber

Dünya Basın Mensupları Derneği (DBMD) genel başkanı Muzaffer Tunç ta istiare içinde birlik ve beraberlik ruhu ile STK temsilcileri ve basın mensuplarının beraberce Nisan ayında Umre yapmalarına sıcak baktığını ifade ederek Fatihan Turizm sahibi Abdullah Karaca bu konularda ciddi tecrübelere sahip.  Hep beraber güzel bir organize yaparsak Nisan ayı içinde umre olabilir dedi.

Diğer katılımcılar da Umre ziyareti için olumlu görüş beyan ettiler.

STK.başkanları,(Dernek,Vakıf,Platform,Birlik) ve yöneticileri aşağıda verilen işletişim bilgileri ile temasa geçerek Fatihan Turizm’den bilgi alabilirler.

İşte İletişim için temasa geçeceğiniz adres :

Ali Kuşçu Mah.Hulusi Noyan Sok.Kat.4 D.2 Fatih/ İstanbul

Tel:0212-521 40 30  E-Mail: [email protected]

 

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim