Bisikletlerin hediye edilmesi ile ilgili Asım'ın Nesli İmam Hatip Ortaokulu'nda bir program düzenlendi. Programa Başkan Remzi Aydın ile birlikte AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç da katıldı.

İmamhatipli bir öğrencinin gerçekleştirdiği Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşma yapan Eyüp Belediye Başkanı Aydın, öncelikle çocukların bisiklet kullanırken trafiğe dikkat etmesi gerekliliğini vurguladı.

Yıl içerisinde sürekli öğrencilerle birlikte olduklarını ifade eden Başkan Aydın konuşmasını şöyle sürdürdü; “Gençlerimizle öğrencilerimizle sürekli beraberiz. Onlar bizim yarınımız onlara güveniyoruz. Yarının okul yöneticileri, anneleri babaları olacaklar. Dolayısı ile onların çok sağlıklı ve kaliteli bir şekilde eğitim almaları bizim ilk önceliğimiz. Onlara vakit ayırıyoruz, onlar için çalışıyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Aydın, öğrencilere bisikletlerini vererek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Aldıkları hediye ile hayalleri gerçek olan çocukların büyük mutluluk yaşadılar. Başkan Aydın ayrıca okul bahçesinde öğrencilere aşure ikramında bulundu.

Başkan Remzi Aydın program sonrasında, okulun konferans salonunda, Eyüp Belediyesi Ali Kuşçu Uzay Evi tarafından ilçedeki okullara yönelik, "Uzay Haftası" kapsamında gerçekleştirdiği “Uzay Yolculuğu Başlıyor” seminerine katıldı.

Bu arada Eyüp Belediyesi ekipleri tarafından Refhan Tümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde de öğrencilere aşure ikramı yapıldı.

Editör: TE Bilisim